Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek Magyarország és...

Szerintetek Magyarország és Bulgária eggyüt legyőzné Romániát 1 háborúban?

Figyelt kérdés

Nem olyan válaszokat kérnék hogy 'hülye vagy nem lesz háború mert eu meg NATO' stb...

Szóval arra lennék kíváncsi hogy Magyarországnak és Bulgáriának lenne-e esélye legyőzni a románokat?

2012. márc. 1. 19:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szerinted a román Mig 29-esekből hány van bevethető állapotban? Csak kérdezem.
2012. márc. 2. 17:38
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem ez volt a lényeg, hanem a Magyar Légierő állapota. Nincs elég fegyverzet és itt mindegy, hogy hány román Mig bevethető.
2012. márc. 2. 17:44
 13/20 anonim ***** válasza:
én a linket csak azért küldtem hogy igenis van fegyverzet és működik is ezt válaszoltam meg a lőszer kérdésbe ne menjünk bele, mert aláírom a honvédségben minden csapat/ jármű/ osztag stb...-nek/hez/nél kevés a lőszer
2012. márc. 2. 18:50
 14/20 anonim ***** válasza:

A kérdés az volt, hogy Magyarország és Bulgária le tudná-e győzni Romániát, nem az, hogy mennyi zsidó meg NATO tag jönne segíteni.

Amúgy megfelelő taktikával és összehangolt támadással igen.

2012. márc. 4. 08:18
 15/20 anonim ***** válasza:

Na és ha legyőzné a harctéren nagy veszteségek árán, mi lenne akkor? Lenne 3 legyengűlt erejű ország, a háború miatt elmaradott, visszafejlődött, romokban heverő területekkel. Meg különben is, mi lenne a háború célja? Erdély és Dobrudzsa visszacsatolása? Mit kezdenenének a területen élő etnikummal?

Megannyi megválaszolalatlan kérdés, amelyek felvetése talán megelőzhetne egy ilyen kérdést...

2012. márc. 4. 20:58
 16/20 anonim válasza:
hülye vagy nem lesz háború mert eu meg NATO
2012. márc. 20. 21:17
 17/20 anonim ***** válasza:
57%

"Mit kezdenenének a területen élő etnikummal?"

A románok mit kezdtek a magyarokkal? A szlovákok mit kezdtek a magyarokkal? A szerbek mit kezdtek a magyarokkal? Az ukránok mit kezdtek a magyarokkal?

Ennél ostobább kérdés nincs is, ami ebben a témában felvetődhet, jaaaaaajjjj mit kezdünk az etnikummal. Bazzzeeeee nézzél rá a szomszéd országra, aztán rájössz, mit lehet kezdeni velük. Szolgáltattak példát eleget.

2012. márc. 20. 22:07
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Elsőnek is kérnék minden felhasználót újfent és már sokadjára, hogy a válaszaitokat moderáljátok mert különben más teszi majd meg!

A válaszom:

Sokan adtak használható infót neked kérdező, a személyes álláspontom alapján nem győzné le. Legalábbis nyílt kétfrontos háborúban nem nagyon. Ha Erdély a Magyarok oldalán állna, bevezetnék a sorkatona szolgálatot két évre a minden 20-40 év közötti állampolgárra (persze az oktatási kivételekkel), a rendőrség egy része átalakulna katonai alakulattá, a polgárőrség átvenné a rendőrség főbb szerepeit, az államháztartás többet költene a katonaságra (ami sztem így háború nélkül még sok is amit erre szórnak el, de felkészüléshes meg írtó kevés), normalizálnák a katonák fizetési rendszerét, és ez igaz Bulgáriára, akkor el lehetne érni a győzelmet. De nem nagyon valószínű, hogy Európában a közeljövőben háború lenne, mert ezért van a NATO...

Szóval együtt legyőzhetik a Román haderőt, de igazából nem érteném miért. Erdély visszaszerzéséért háborút nem lenne érdemes indítani, legfeljebb Erdély függetlenítéséért, azt is csak akkor, ha maga Erdély kelne fel és támogatni őket, de ez politika és nem háború. Meg romániának egy részét lenne érdemes csak elfoglalni és az meg Erdély :D szóval itt a vége pont.

Remélem kielégítettem a kérdésed a válaszommal! További minden jót!

- Blueskin -

2012. márc. 26. 05:43
 19/20 anonim ***** válasza:
Miért pont Bulgária és Magyaro. jah és miért Románia ellen.Szerintem a bolgárok inkább harcolnának a románokkal a magyarok ellen, mint, hogy a magyarokkal, mostanaban a két ország jól kijön egymással.Nekem ezt mondták.
2012. ápr. 4. 21:04
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 6. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!