Mr.Furkós kérdése:
A légióban tetoválás egészkaros kizáró ok lehet?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 17:27
11/14 anonim válasza:
Csak kifogástalan múlttal rendelkező emberek mehetnek a légióba!
Az a f....
Minden szabadlábon lévő,vagy szökésben lévő egyént felvesznek nem kérdezik mit csináltál,ha túl éled új lappal kezdhetsz...
12/14 anonim válasza:
Ez most már nem egészen így van. Akiket köröz az Interpol azokat bizony kiadják!
13/14 A kérdező kommentje:
A magyar o.körözés is akadály,akkor nem játszik az interpl,ha jelentkezik vki,akit országosan köröznek,azt még felveszik,nem,
2012. márc. 2. 16:01
14/14 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy az nem lehet nagy akadály, de mivel aki ellen kiadják már az országos körözést, mivel nyugat felé "nincsenek" határok hát nem tudom lehet hogy így már nemzetközi körözést adnak.
Kedves kérdező sajnos ezekben nem vagyok biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!