Mr.Furkós kérdése:
A légióban tetoválás egészkaros kizáró ok lehet?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 17:27
1/14 anonim válasza:
mármint egészkaros tetkó lehet-e kizáró ok? Nemhiszem, sok katonának van tetkója de korlátozva van vlamennyire ha jóltudom.
2/14 A kérdező kommentje:
Annyit tudok,hogy kézfejen,arcon,nyakon nem lehet,de alkarrol szeretném megtudni hogy az fail vagy nem?
2012. febr. 27. 19:13
3/14 anonim válasza:
Maga a tetoválás csak abban az esetben kizáró ok,ha olyan amivel gáz van.Pl. SS-jel,horogkereszt,Hitler profilból és társai. Persze meglehet hogy az arcon lévő tetkó is azt nem tudom.
4/14 A kérdező kommentje:
Semmi rasszista,náci vagy hasonló,csak nonfi,koponyák,vigyorgó arcok stb..
2012. febr. 27. 21:13
5/14 anonim válasza:
Az nem gond szerintem. Az egyik főtörzsőrmesternek pl. egy démon van a kezén.
6/14 A kérdező kommentje:
Oké,az főtörzs,de ha jelentkezek,sima légiósnak,azért nemküldenek el?Fogaim jók,kondi oké,erőnlét oké!
2012. febr. 28. 00:24
7/14 anonim válasza:
Szerintem nem. A főtörzsőrmesternek sem most lett megcsinálva. Egyébként ő is magyar. :) Valamilyen Gábor.
8/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2012. febr. 28. 11:51
9/14 anonim válasza:
On the spoot- a francia idegenlégió.
Ezt nézd meg, van egy konditermes rész ahol a sárcnak 3 tetkó is van a karján. Múltkor láttam spektrumon.
10/14 A kérdező kommentje:
Azt én is láttam,voltak benne magyarok,2-3 sráccal interjút is csináltak
2012. febr. 28. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!