Milyen is egy katoni felszerelés?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudnátok olyan linket adni, ahol arról olvashatnék milyen egy átlagos amerikai vagy magyar katona felszerelés?
Értem ez alatt, hogy milyen fegyvereket, hány tárat, hány gránátot és milyen egyéb kiegészítőket (kések, kulacs, stb.) hord magával?
Próbáltam keresgélni a neten, de konkrét leírást nem sikerült találnam, nem tudom mire kéne pontosan rákeresni.
Előre is köszönöm!
2012. jan. 30. 20:57
1/2 anonim válasza:
Ezt nem hiszem,hogy megtalálod az interneten.
Ez olyan"hadi titok".
2/2 anonim válasza:
Figyelj linket nem tudok de el tudom mondani hogy ez kb hogy néz ki.Lőszerből kb. 6-8-10 tár attól függ hogy milyen mert az 5.56-os könyebb de ezzel együtt jár hogy gyengébb ezért több kell belőle a 7.62-es nehezebb de erösebb, ezért kevesebbel is kihúzhatja a baka.Gránátból 2-4 db az átlag de ez feladat függő mint menyiségben mint fajtában(repesz,füst,gáz stb.) aztán rádió, pisztoly ehhez 3-6 db tár, 1-2 db kulacs, vagy 1 3L-es camelback. Aztán feladattól függően taktikai hátizsák ebben áll. a feladathoz szükséges egyéb cuccokat hordják, vagy nagy 80-90L es "túra zsák" ebben több napi élelem + tartalék lőszer + a szükséges felszerelések (sátor szétszedve, hálózsák, robbanó anyag ha olyan a feladat stb.) van. Ezenkívül nehezebb raj vagy szakasztámogató fegyverekhez (géppuska esetleg .50cal mesterlövészpuska, tankelháritó fegyverek pl.:LAW 80 ) ehhez szétosztva a raj vagy a szakasz tagjai közt a lőszer hogy mindenki naggyából egyforma terhet vigyen.Hát kb. ennyi. Erről persze órákat lehetne beszélgetni, de remélem ez segít valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!