Az Amerikai Hadseregbe (US Army) beléphet egy magyar állampolgár, aki nem rendelkezik Amerikai állampolgársággal?
Figyelt kérdés
2012. jan. 15. 19:43
11/24 anonim válasza:
De én nem értem mit jön minden 16 éves ezzel a kérdéssel hogy belépni a US Army-ba?
Minek?Azt hiszitek hogy a Szárazföldi erők olyan húde nagy kemények meg szuperek meg minden?
Elárulom egy nagy nulla az egész.Tele suttyó marhákkal akiknek más dolguk sincs mint piálni a körletekben.
Persze tudom láttátok a háborús filmeket,ahol a nagy ámerikai tengerészgyalogosok mekkora jók.Na igen ők jók.De mi is ugyan olyan jók vagyunk hidd el.
12/24 Waff válasza:
Hadsereg,rendőrség,nemzetőrség,titkosszolgálat....ezekbe a szervezetekbe egyértelmű h semmi esetre sem léphet be külföldi állampolgár,egyik országban sem.
13/24 anonim válasza:
"ma 14:14"
Ki kell hogy ábrándítsalak, mert mind az USA, mind a Brit seregbe belehet lépni állampolgárság nélkül.
14/24 Waff válasza:
Ja igen,bocs rosszul fogalmaztam.Szal a te bolygódon madárkám igen,ott belehet lépni külföldinek,de itt a földön nem.
15/24 anonim válasza:
Itt a Földön lehet belépni, az hogy te ostoba vagy és nem tudod, nem az én hibám.
16/24 Waff válasza:
Látom az értelmed diadalt ült.....szegénykém....Na akkor megpróbálok feltenni egy kérdést.Minden nemzet hadseregébe kötelező az eskütétel...vegyünk egy vagy tízezer Iraki állampolgárt aki elment amerikába és hipp-hopp bevették az amerikai hadseregbe őket.Eskütételkor mire esküsznek fel?Az amerikai zászlóra és az alkotmány meghatározott pontjaira....?De hiszen azt nem tehetik,hisz nem amerikai állampolgárok,ezáltal nemtudnak felesküdni.Max a saját zászlójukra,himnuszukra és az alkotmányukban foglalt kötelezettségeikre....Na mármost ha csak egy picit is is belegondolsz azzal a hatalmas agyaddal,nem paradoxon ez egy pöppet?Pl Washingtonba az Irakból(vagy akárhonnan is a világból) jött katona,vagy katonák az Iraki zászlót lobogtatva és a himnuszukat dalolva masíroznak a kapitólium felé,miközben mindenkinek világos h ők tulajdonképpen amerikai bakák.....Légyszi ne röhögtesd már ki magad.....
17/24 anonim válasza:
18/24 anonim válasza:
"Szal a te bolygódon madárkám igen,ott belehet lépni külföldinek,de itt a földön nem."
Még annyi, hogy nagy "F" betűvel írjuk a Földön szót:)
19/24 anonim válasza:
Menj és lépj be ,,hösöm,, kicsi rambó.Remélem hogy valami tökös arab gyerek meg cafatosra rúgja a pici segged.Már csak azért is ,mert agyad nincs ha ilyenen gondolkozol
20/24 anonim válasza:
11-es válaszoló ezt hogy érted hogy ugyanolyan jók vagyunk? :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!