A hadra fogható férfiak összeírása háborús készültséget jelent, vagy félnek egy forradalom lehetőségétől?
"Amúgy meg a mostani fiatalságra is bőven ráférne a kiképzés, meg egy kis rend fegyelem."
Persze, mikor néhány tanulatlan faszparaszt ossza az eszet és porigaláz. Kimondottan fejleszti az embert. Különös személyiségfejlődést okozhat a sikamika, meg a fogkefével történő wécépucolás.
"szerintem félnek egy esetleges forradalomtól... ami valljuk be, nem lenne meglepő"
- De, az igen csak meglepő lenne, lévén hogy a 10%-os jobbikos kukaborogatókon, meg a még mindig fanatikusan Gyurcsányt követő nyögdíjasokon kívül nemigen akad, aki lázongana. 2/3-ad, tudod?
És amikor össze is jön egy-egy kormányellenes tüntetés (mik ezek a korábbi 2006-osokhoz képest?...), a tünettők különböző táborai akkor is egymás hajába kapnak inkább:D
Másfelől a honvédség nem rendőrség. Ne keverjük a kettőt.
"Lebemann válasza:
Persze, mikor néhány tanulatlan faszparaszt ossza az eszet és porigaláz. Kimondottan fejleszti az embert. Különös személyiségfejlődést okozhat a sikamika, meg a fogkefével történő wécépucolás."
- Az a néphadsereg volt, tesó. Azóta kicsit változtak ám az idők.
"- Az a néphadsereg volt, tesó. Azóta kicsit változtak ám az idők."
-reméljük a legjobbakat :)
Elolvastam ezt a jóslatot, egy nagyon hamar bekövetkező háborút jósol szerintem. Én ennek tulajdonítom ezt az összeírást. A háttérben le vannak osztva a kártya lapjai.
Olvassátok el, a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!