Mi a véleményed, hogy mától megkezdték a hadköteles férfiak összeírását?
Tudom, hogy már nagyon sok kérdés van a témával kapcsolatban de gondolotam, hogy még mindig vannak érvek pro és kontra.
Az viszont nem teljesen világos, hogy csak adat gyűjtésről van szó, vagy meg kell jelenni a orvosi vizsgálaton.
19.53!
A jelen mai helyzettet jól látod!
Adjanak csak a kezembe egy puskát elrendezem vele az ország gondjait...
Rambo
"Mi ez a hadköteles, ez pontosan mit jelent?"
Hadköteles minden katonai szolgálatra alkalmas férfi 18-tól 40 éves koráig.(a jelenlegi szabályozás szerint)
Ez azt jelenti, hogy ha az országgyűlés minősített helyzetet rendel el, akkor ezek az emberek behívhatók katonának.
Én ha beengednek (Az egészségeshez mérten -12 KG és Epilepsziás vagyok) akkor örömmel.
Ennyivel tartozom a hazámnak.
6. Mivel szolgáltad? az egész napos henyéléssel vagy a wc pucolással? esetleg a fel le masírozással? volt, hogy szétszedtél, meg összeraktál egy AK-t? egy afrikai 14 éves többet tud nálad .
Méghogy szolgáltad a hazádat, csomó pénzbe kerültél, és max ágyutölteléknek lettél volna jó. A tömeghadseregek ideje lejárt. Semmire nem képeztek ki, semmire nem lennél jó, max homokot lapátolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!