Igaz, hogy a homoszexuálisokat nem viszik el katonának?
Régen ez a mendemonda terjengett. És vajon hogyan ellenőrzik, hogy valaki tényleg az-e? Hogy feláll neki a közös sorozáson? :P
Mert végülis a ott bárki annak vallhatja magát arra a fél órára...
Nem szégyen a buzzizmus, amíg más nem veszi észre :P
A seregben lehetne nekik egy "SZIVÁRVÁNY ZÁSZóALJ" :))
Node komolyra fordítva a szót. Nekem semmi bajom velük, he békén hagynak és nem előttem csinálják. Ha meg kizáró ok a katonásdiból és újra behoznák a kényszersorozást, akkor meg a cél szentesíti az eszközt. Én leszarnám, hogy páran, pártízen buzgárnak tartanak, ha ez az ára annak, hogy ne kelljen menni sikamikázni.
Kettő közt az igazság, kedves utolsó! A mai beteg ratyi társadalomról alkotott véleményedet osztom, abban igazad van, mindazon által a kényszerkatonásdi és az emberi mivolt között nem látok összefüggést.
Az én szememben nem az a dicsőség, vagy elismerendőség, hogy hagyjuk, hogy a társadalom ránk erőltessen olyan, ami szembemegy az értékrendünkkel, hanem az, hogyha vagyok olyan ügyes és bátor, hogy ki merem mondani, hogy: "KÖSZÖNÖM, DE ÉN EZT NEM SZERETNÉM"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!