Ha lesz egy III. Világháború akkor ki lesz kivel?
Figyelt kérdés
Tehát hová fog állni Oroszország, Kína, Japán, Izrael, a NATO, ki kivel fog együtt harcolni szerintetek? Melyik oldalra húznak majd a más kontinenseken lévő államok?
Tehát mely államok/szövetségek, koalíciók állnak szemben majd egymással?
2011. dec. 30. 22:49
21/22 anonim válasza:
ha bekövetkezi minden ország a saját irháját fogja védeni! Atomháború lenne, az viszont mindenki mindenki ellen!
22/22 anonim válasza:
NATO (A NATO-t 1949-ben hozták létre Nyugat-Európa országai és az Egyesült Államok, eredetileg azzal a céllal, hogy egyesítsék katonai erejüket egy esetleges szovjet agresszióval szemben.) csak utánna guglizol és nme írsz hülyeséget szóval egész eu kivéve aki nem :D + USA meg anglia megfaszom kínnya VS. Oroszok , Kínaiak meg ami szovjet típusú , azoknak holvan annyi katonájuk KIKÉPEZVE?! mint nálunk , német orzságban meg USA-ban csak felér 2oroszországgal . mert nézz szét oroszoknál sz@r minden , ANGLIA , USA , NÉMETORSZÁG , OLASZOK csak h a nagyobbakat említsmeg meg még talán SVÁJC mekkora haderő már ember, itt ha háborúlesz itt annyi fog történni hogy Németek meg USA lebombázza őket szépen a f@szba katonák mennek tisztogatni tankokkal vadászrepülőkkel szia (tudom h nem ilyen egyszerű a képlet de kb ennyi lesz hogyha bejelentés nélkül titokban folynak az akciók ) Szerintem ebben az időkben most a megfélemlítés lenne a legjobb pl : Orosz fejeseket megöletni szerintem a többi f*sz feladná a háborút .. szerintem már maga a gondolat hogy USA németország olaszok anglia magyar svájc ellen vonulna 1 csomó képzetlen sz@rkupaccal az vicc ... mivan kínával vagy tudja faszom ki nincs benne ... sok kocka nyomorult élettelen f0s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!