Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Háború lesz vagy semmi jelentős?

Háború lesz vagy semmi jelentős?

Figyelt kérdés

Én már nem tudom, mit higgyek.

Az egyik mongya hogy igen,masik hogy nem azt mutatják, hogy de igen , vagy csak tévedek.

[link]

[link]

Mit gondolsz te jelenleg a világon mi zajlik?

2011. dec. 14. 21:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"több helyröl hallom hogy valami lesz...

állitolag kezdik számbavenni a hadképes férfiakat is.szerintem már mindenki tud mindent csak a népnek nem szol senki.de a jelenlegi helyzetet nézve nem csodálkoznék semmin.mondják hogy a forint a pengö sorsára fog jutni,menekitse mindenki a pénzét külföldi bankszámlára,meg váltsd át frankra a megtakaritásod stb.. ilyeneket hallottam független hitelügyiintézöktöl.de nyulván semmi sem biztos és igazábol meg vagy löve mert most akkor igaz vagy ne, csináld vagy ne csináld?"

JÉZUSOM!!!......erre csak ennyit reagálok.Nem kommentálom,kár beleölni a szót...

2011. dec. 16. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!