Tudom,sok olyan kérdés volt már,h lesz -e 3. világháború,de ti nem tartjátok furcsának,h nemrég katasztrófavédelmi riadó volt, morgatták a szirénákat,most meg bejelentik,h nyilvántartásba veszik a hadkötelezett férfiakat?Mire készülnek?Félek,h ők már tudnak valamit.Nekem van egy pici babám,és nagyon félek,h mi lenne vele egy háborúban,h tudnám megvédeni.Az apja sajnos még nincs 40.Remélem túl aggódom a dolgokat,de akkor is szerintem sok a véletlen egybeesés...Ti mit gondoltok erről?
Pont ez az ami engem is aggaszt.Itt is sokan elképzelhetetlennek tartják,engem tartanak baromnak,h ilyen eszembe jut,pedig ki tudja,h mikről tárgyalnak...Régen is voltak szövetségi rendszerek,mégsem akadályozták meg a háborúkat.Remélem azért,h most más a helyzet,és pl.:ha lenne is valami,nem évekig húzódó véres csatározások lennének,ez azért nem valószínű,de legjobb lenne,ha a nagykutyák valahogy békésen oldanák meg a kialakult helyzetet.Amúgy nem úgy gondoltam,h fogja magát Mo. és elkezd itt szomszédokat támadni,hanem a sorozással és szirénapróbálgatással készül valami védekezésre.
2011. dec. 9. 08:25
22/30 anonim válasza:
Ezek a szirénák polgárvédelmi célból vannak,A háborúban még pislantani sem volna időd,nemhogy elbújni.Nem kell képzelődni.Árt a bőrödnek, rácsosodik hidd el.
2011. dec. 9. 14:20
23/30 anonim válasza:
Csodálkozom a népszámlálást hogy nem keverted bele?Pontosan tudnák mennyi kézifegyver,sisak,vál lap kell.Meg dög cédula.
2011. dec. 9. 16:36
24/30 anonim válasza:
Kérdező: ne okoskodj, hanem kezdj el tájékozódni világpolitika, világgazdaság, stb. témakörbenn. Jóindulatból mondom.
(Amúgy ne feledd: holnap reggel indulunk a kínaiak ellen...puskát ne hozz, anélkül gyorsabban lehet futni)
2011. dec. 13. 19:55
25/30 anonim válasza:
"(Amúgy ne feledd: holnap reggel indulunk a kínaiak ellen...puskát ne hozz, anélkül gyorsabban lehet futni)"
Téged sem az eszedért szeretnek.
Egy-másfél éven belül akkora háború fog kitörni, hogy az unokáink is megemlegetik.
Ne az rtl + a tv2 híradójából informálódj és rájössz, hogy robbanás előtt a világ egy része és abban mi is benne leszünk sajnos.
2011. dec. 13. 21:53
26/30 anonim válasza:
Én nem kezdelek el sértegetni, ha nem bánod.
Fogadunk rá? Legyen mondjuk 2 év. Ha akkor se lesz háború, jössz nekem 1 millióval (de nem forint, hanem legalább Euro).
Annyira idegesítő ez a korlátolt gondolkodás...összeesküvés-elmélet, pánikkeltés, ez kell ám a népnek.
2011. dec. 13. 22:31
27/30 anonim válasza:
A világ pénzügyi rendszere az összeomlás szélén áll, alapvető hibái miatt, mivel adósságból keletkező pénz, visszafizetethetetlen. Izrael megtámadja iránt, oroszország kína megvédi, és majd jön a többi. Nincs többé növekedés. Ez az utolsó válság. Minket az oroszok ellen akarnak küldeni amerikai egyenruhában, ez ám a nem semmi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!