Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Szerintetek háborúra készülnek?

Szerintetek háborúra készülnek?

Figyelt kérdés
Tudom,sok olyan kérdés volt már,h lesz -e 3. világháború,de ti nem tartjátok furcsának,h nemrég katasztrófavédelmi riadó volt, morgatták a szirénákat,most meg bejelentik,h nyilvántartásba veszik a hadkötelezett férfiakat?Mire készülnek?Félek,h ők már tudnak valamit.Nekem van egy pici babám,és nagyon félek,h mi lenne vele egy háborúban,h tudnám megvédeni.Az apja sajnos még nincs 40.Remélem túl aggódom a dolgokat,de akkor is szerintem sok a véletlen egybeesés...Ti mit gondoltok erről?
2011. dec. 7. 12:44
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Pont ez az ami engem is aggaszt.Itt is sokan elképzelhetetlennek tartják,engem tartanak baromnak,h ilyen eszembe jut,pedig ki tudja,h mikről tárgyalnak...Régen is voltak szövetségi rendszerek,mégsem akadályozták meg a háborúkat.Remélem azért,h most más a helyzet,és pl.:ha lenne is valami,nem évekig húzódó véres csatározások lennének,ez azért nem valószínű,de legjobb lenne,ha a nagykutyák valahogy békésen oldanák meg a kialakult helyzetet.Amúgy nem úgy gondoltam,h fogja magát Mo. és elkezd itt szomszédokat támadni,hanem a sorozással és szirénapróbálgatással készül valami védekezésre.
2011. dec. 9. 08:25
 22/30 anonim ***** válasza:
Ezek a szirénák polgárvédelmi célból vannak,A háborúban még pislantani sem volna időd,nemhogy elbújni.Nem kell képzelődni.Árt a bőrödnek, rácsosodik hidd el.
2011. dec. 9. 14:20
 23/30 anonim ***** válasza:
Csodálkozom a népszámlálást hogy nem keverted bele?Pontosan tudnák mennyi kézifegyver,sisak,vál lap kell.Meg dög cédula.
2011. dec. 9. 16:36
 24/30 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező: ne okoskodj, hanem kezdj el tájékozódni világpolitika, világgazdaság, stb. témakörbenn. Jóindulatból mondom.

(Amúgy ne feledd: holnap reggel indulunk a kínaiak ellen...puskát ne hozz, anélkül gyorsabban lehet futni)

2011. dec. 13. 19:55
 25/30 anonim válasza:

"(Amúgy ne feledd: holnap reggel indulunk a kínaiak ellen...puskát ne hozz, anélkül gyorsabban lehet futni)"

Téged sem az eszedért szeretnek.

Egy-másfél éven belül akkora háború fog kitörni, hogy az unokáink is megemlegetik.

Ne az rtl + a tv2 híradójából informálódj és rájössz, hogy robbanás előtt a világ egy része és abban mi is benne leszünk sajnos.

2011. dec. 13. 21:53
 26/30 anonim ***** válasza:

Én nem kezdelek el sértegetni, ha nem bánod.

Fogadunk rá? Legyen mondjuk 2 év. Ha akkor se lesz háború, jössz nekem 1 millióval (de nem forint, hanem legalább Euro).

Annyira idegesítő ez a korlátolt gondolkodás...összeesküvés-elmélet, pánikkeltés, ez kell ám a népnek.

2011. dec. 13. 22:31
 27/30 anonim ***** válasza:

A világ pénzügyi rendszere az összeomlás szélén áll, alapvető hibái miatt, mivel adósságból keletkező pénz, visszafizetethetetlen. Izrael megtámadja iránt, oroszország kína megvédi, és majd jön a többi. Nincs többé növekedés. Ez az utolsó válság. Minket az oroszok ellen akarnak küldeni amerikai egyenruhában, ez ám a nem semmi.

[link]

2011. dec. 19. 20:08
 28/30 anonim ***** válasza:
Érdekes, ez a cikk semmilyen normálisa hírportálon nem jelent meg, csak az "alternatív" portálokon. Innentől kezdve no comment.
2011. dec. 19. 22:10
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
2013 februárja, a világháború sehol. A fogadós válaszoló lassan készítheti a bankszámláját - sok pénzt várhat rá :D
2013. febr. 15. 18:24
 30/30 anonim válasza:
Tovább megyek, 2014 márciusa, háború van, emberek??? Naná, hogy nincs... Mit kell itt riogatni a népet?! :D
2014. márc. 3. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!