Tudom,sok olyan kérdés volt már,h lesz -e 3. világháború,de ti nem tartjátok furcsának,h nemrég katasztrófavédelmi riadó volt, morgatták a szirénákat,most meg bejelentik,h nyilvántartásba veszik a hadkötelezett férfiakat?Mire készülnek?Félek,h ők már tudnak valamit.Nekem van egy pici babám,és nagyon félek,h mi lenne vele egy háborúban,h tudnám megvédeni.Az apja sajnos még nincs 40.Remélem túl aggódom a dolgokat,de akkor is szerintem sok a véletlen egybeesés...Ti mit gondoltok erről?
"nem tartjátok furcsának,h nemrég katasztrófavédelmi riadó volt, morgatták a szirénákat,most meg bejelentik,h nyilvántartásba veszik a hadkötelezett férfiakat?"
Nem, az volt a furcsa, hogy ezek évekig nem történtek meg. Ezek ugyanis alapvető feladatai egy államnak.
2011. dec. 7. 14:45
12/30 anonim válasza:
Mi a p*csömöért háborúznánk már azt mond már meg.Ez Európa nem valami csöves Afrikai ország.Európa területén nem mostanában lesz olyan háború amiben Európának kellene védekezni.
2011. dec. 7. 16:33
13/30 anonim válasza:
a te kölködnek mi baja lenne? ha lenne is vmi nem kéne "menekülni"
2011. dec. 7. 16:43
14/30 anonim válasza:
Szerintem ha háború lesz, akkor lesz az embereknek annyi eszük, hogy nem fognak harcolni. Én biztos nem harcolnék. Lehet, hogy ezért kivégeznének, de én nem fogok pár gazdagért és politikusért harcolni. Inkább bujkálnék, szereznék fegyvert és őket támadnám meg.
2011. dec. 7. 17:24
15/30 anonim válasza:
Hat sokan AZT godojak hogy Béke van AZ nezenek körül akik aszt hisik Béke van menyen mas oldalakra pl
Harmadik világháború alatt olyan feltételezett összecsapást értünk, amely Hasonló méretű vagy Nagyobb lenne, menta AZ Első es a Második világháború, es Akár AZ egész emberi civilizációt a megsemmisülés szélére sodorhatná. A legtöbb elmélet szerint ebben a konfliktusban szerepet játszanának a Nagy tömegpusztító fegyverek, menta a nukleáris, biológiai es a Vegyi fegyverek.
A kifejezés mögött MinDig AZ adott korban fenyegető Katonai konfliktusoktól Valo félelem bújik MEG. A 20. század Második felében a hidegháború hatalmainak - végül elmaradt - Nagy Katonai összecsapását értették a kifejezés alatt. [1] [2] Napjainkban néhányan AZ USA terrorizmus Ellen folytatott Globális hadjáratát értelmezik harmadik világháborúként. [3] [4] 2007 októberében George W. Bush Amerikai Elnök AZ Irani atomprogrammal kapcsolatban figyelmeztetett a harmadik világháború veszélyére [5] [6], EGY év múlva pedig az AZ perzsa hadsereg parancsnoka fenyegette MEG AZ Egyesult Államokat világégéssel. [7] 2008 nyarán Robert Kagan Amerikai politológus jelentette MEG Történelem visszatérése című könyvét, amelyben AZ autoriter kínai-orosz-perzsa es a demokratikus India-Amerika-Európa szövetségek összecsapását valószínűsítette harmadik világégésként.
nezetek SZET es megertitek hogy a haboru Kozel van.
2011. dec. 7. 17:33
16/30 anonim válasza:
Előttem író.Miért nem drogozol inkább?ne olvass olyan sok hülyeséget.És ne kezeld tényként.Hallucinogén anyagoktól is lehet látnoki képességed.
2011. dec. 7. 19:39
17/30 A kérdező kommentje:
Kedves 4. válaszoló!Én nem akarlak megbántani,de szerinted,ha tájékozott lennék egy adott témában,akkor miért tennék fel kérdést róla???Ha ezt nem érted,akkor te még egy 5 éves szintjén sem vagy,de lehet,én értettem félre az oldal lényegét!És arra nem gondoltál,h azért van ennyi kérdés a témával kapcsolatban,mert érdekli az embereket?Ha ez zavar,nem kötelező ám válaszolni,úgyis csak kérdésre kérdéssel feleltél.
2011. dec. 7. 23:12
18/30 A kérdező kommentje:
Drága 13-as!Látom neked nincs kölköd!
2011. dec. 7. 23:14
19/30 anonim válasza:
Ha Magyarország háborúra készülne akkor fegyverkezne. T-72-esekkel nulla rakéta és légvédelemmel nem készülhetnek háborúra...
2011. dec. 8. 14:52
20/30 anonim válasza:
Egy háború bármikor kirobbanhat, akár még itt Európában is! Gondoljatok csak vissza az 1929-es nagy gazdasági világválságra. Szerintem akkor nem volt a Földön olyan ember aki úgy gondolta volna, hogy 10 év múlva kirobban az emberiség legvéresebb, legtöbb emberáldozattal járó fegyveres konfliktusa, és 29-ben Hitler még nem is volt hatalmon, valamint az emberek el sem tudták képzelni azt, hogy valaha lesz még egy olyan fegyveres konfliktus a Földön mint az I. Vh. volt, azt meg végképp nem, hogy annál nagyobb valaha is kitörhet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!