Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy 2012 január 1-étõl újra bevezetik a katonai sorkötelezettséget? 27/F

Figyelt kérdés

Interneten olvastam, kritikusok szerint ez óriási katasztrófához vezethet a (ha jól emlékszem) magyar társadalomra való tekintettel.

Kérem a véleményeteket!

2011. dec. 6. 19:17
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
50%
engem ugyan ne sorozzon be senki... biztos nem tennék semmit ezért az országért!
2011. dec. 7. 08:02
 32/37 anonim ***** válasza:
Én annak idején elkerültem nem vettem át semmit a honvédségtöl basszák meg ! Nem is voltam katona ,most se fogok bemenni öreg vagyok már hozzá!
2011. dec. 7. 15:15
 33/37 anonim ***** válasza:
2011. dec. 7. 15:16
 34/37 anonim válasza:
Ezért a korrupt országért 18 évsen semmit nem teszek majd neki megyek Ak 47-tel egy Ultra modern távírányításu fegyvernek? majd pont.A Fidesznek se lyeneket kéne hanem eletőbbé tenni az országot
2011. dec. 7. 17:23
 35/37 anonim ***** válasza:

15:16

Két évvel ezelőtt ugyanezek még azt mondták a határon túliak magyar állampolgárságáról, hogy csak szimbolikus jelentősége van, és nem jár majd szavazati joggal:

[link]

Ma pedig már ugyanolyan szavazati jogot adnak nekik, mint az anyaországiaknak.

Tudod, hogy mikor hiszem el ennek a bandának egyetlen szavát is...

2011. dec. 7. 17:58
 36/37 anonim ***** válasza:
Természetesen a romákat ez nem érinti, mert 18 éves korukra van már 6 gyerekük, és ugye aki 3 gyereket nevel annak semmilyen kötelezettsége nincs. Pedig a legtöbb nemdolgozik és segélyen él.
2011. dec. 7. 18:11
 37/37 anonim ***** válasza:
A határon túli magyarok sem lesznek hirtelen állampolgárok, meg különben is, nincs lakhelyük, majd szurkolnak.
2011. dec. 7. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!