"Sajnos nekem van egy olyan rossz tulajdonságom, hogy nagyon naiv vagyok és mindent elhiszek amit látok-hallok, viszont 2006.08.20-ai előre nem jelzett, váratlan időjárás változással kapcsolatban nem hallottam jobb magyarázatot, de ha te hallottál volna bármit is, akkor oszd meg velem!"
És miért is Magyarországon próbálták volna ki ezt a szuper fegyvert?? Egyébként tudták hogy vihar, hogy vihar lesz.
Nem értem miért kell minden történésben a hátsószándékot keresni.
# 28 Mr.Super TNT:
Köszönöm, a megosztott infókat.
Ha a nagyok mindig az "Occam borotvája" elv alapján döntenek volna, akkor még most is a laposnak tartott föld körül keringene a nap és a Newtoni egyenletek megdöntéséig már el se juthattunk volna, mivel aki megpróbálná a mágián végezné!
Tudom, hogy az időjárás változik, meg azt is, hogy a jégkorszakban csak 4-5-fokkal volt alacsonyabb az átlaghőmérséklet mint most. De amiket írtál az nem cáfol semmit, inkább csak tagad! Azt meg nem tudom elfogadni!
# 31 Madárkám:
Ha utána néznél, akkor láthatnád, hogy nagyon sok helyen próbálták ki, vetették be és ha Magyarországon csak próbálták volna, akkor nem sikerült volna ilyen pontosan!!!
Az időjárást meg tényleg tudták, de könyörgöm mikor??? Idézem az linkről amit megosztottál:"...A rendőrség egész nap folyamatos tájékoztatást kapott a várható eseményekről, többek között az OMSZ-től is. A viharról konkrét figyelmeztetést - hogy várhatóan hol sújt le - csak percekkel az orkán kitörése előtt kaptak..."
Mesélj már még, mi mindenben kereshetnék még hátsó szándékot?
"A cég egyébként tudott is róla, hogy nagy vihar lesz, mert előre figyelmeztette VIP-vendégeit, hogy hozzanak az eseményre esőkabátot"
"Bár a meteorológusok percre pontosan előrejelezték, hogy a tüzijáték elején orkánerejű vihar csap le Budapestre [1], mégse volt senki, aki felfüggesztette volna az ünnepi rendezvényeket, vagy figyelmeztette volna a tüzijáték közönségét a veszélyre."
Látom szelektíven olvasol mert ezek is a cikkből vannak. Az állításod pedig finoman szólva nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!