Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Milyen puska az amit a díszszá...

Milyen puska az amit a díszszázad használ?

Figyelt kérdés
2011. okt. 23. 09:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
télleg meg mondtad azonnal miután linkelt, és milyen jól! Tuti hogy a magyarok 50 év szovjet ittlét alatt amerikai és japán fegyvereket fognak használni! M1 garand a fejed az... Ez szimonov, azt használ a diszőrség. Azért nincs új fegyvere a díszőrségnek mert AK-val nemfognak díszelegni mivel az nem díszfegyver az ilyen puskák inkább azok.
2011. okt. 23. 10:14
 12/23 GusztixD ***** válasza:
0%
utolsó inkább fogd be a szádat ne itt nyalizzál meny készülni hétfőn iskola! a 2. válaszoló pedig miből veszed h szovjet fegyver az sks?
2011. okt. 23. 10:32
 13/23 GusztixD ***** válasza:
0%
jah és ennyi erővel díszelegjenek már SCAR-L el vagy M24 el x'D
2011. okt. 23. 10:35
 14/23 GusztixD ***** válasza:
0%
vagy spas-24
2011. okt. 23. 10:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha megnézed a linket amit adtam ott van, hogy eredetileg melyik ország gyártotta! Place of origin: Soviet Union.
2011. okt. 23. 10:37
 16/23 anonim ***** válasza:
74%

"miből veszed h szovjet fegyver az sks?"

Mert mi az anyád lenne ha nem szovjet?

2011. okt. 23. 11:28
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozok nem úgy mint te, aki a nevedből (gusztixd) és a beszólogatásodból ítélve olyan 13-14 éves kölyök lehetsz. Inkább te menj tanulni fiacskám és legalább ha hülyeséget írsz akkor ne kezdj el beszólni a másiknak ez nem általános iskola. A nyalizást pedig nemtudom most tanultad e hogy ennyire tetszik ez a szó, de kiváncsi lennék kinek nyaliztam. :)

Mindenesetre örülök újabb értelmes magyar ember van itt.

2011. okt. 23. 11:29
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
A díszek szksz karabélyt használnak. A Honvédségnél ez van rendszeresítve ilyen feladatokra. Azokra meg akik kép alapján próbálják azonosítani, jobb ha nem is figyelsz, mivel fogalmuk sincs róla.(bár mégis volt aki eltalálta)
2011. okt. 23. 14:27
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt róla fogalmam ezért is találtam el ;)
2011. okt. 23. 14:34
 20/23 Pro Patria ***** válasza:
100%

GusztiXD te ritka hülye vagy...

Csak nem értem, akkor minek írsz ide.

Japán fegyver a magyar díszzászlóalj kezében? Ember, bevetted a mai gyógyszeradagot??

És hogy honnan veszi, hogy az SZKSZ szovjet fegyver? Mondjuk mert már a linken is ott van, hogy gyártó ország Szovjetunió??

"Az SzKSz az nem vietkong fegyver hanem szovjet! Amit adtam link az bajonett csak be van hajtva a kérdező linkjein meg ki van hajtva és a bajonetteket ki lehet cserélni. Szóval az szerintem SzKSz karabély, de lehet tévedek mindenesetre szerintem az!"

- Így van, nem tévedsz, ez az.

Istenem, ez van, ha valaki fps-eken nő fel, és azt hiszi, milyen überokos...

2011. okt. 24. 03:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!