Milyen puska az amit a díszszázad használ?
"miből veszed h szovjet fegyver az sks?"
Mert mi az anyád lenne ha nem szovjet?
Dolgozok nem úgy mint te, aki a nevedből (gusztixd) és a beszólogatásodból ítélve olyan 13-14 éves kölyök lehetsz. Inkább te menj tanulni fiacskám és legalább ha hülyeséget írsz akkor ne kezdj el beszólni a másiknak ez nem általános iskola. A nyalizást pedig nemtudom most tanultad e hogy ennyire tetszik ez a szó, de kiváncsi lennék kinek nyaliztam. :)
Mindenesetre örülök újabb értelmes magyar ember van itt.
GusztiXD te ritka hülye vagy...
Csak nem értem, akkor minek írsz ide.
Japán fegyver a magyar díszzászlóalj kezében? Ember, bevetted a mai gyógyszeradagot??
És hogy honnan veszi, hogy az SZKSZ szovjet fegyver? Mondjuk mert már a linken is ott van, hogy gyártó ország Szovjetunió??
"Az SzKSz az nem vietkong fegyver hanem szovjet! Amit adtam link az bajonett csak be van hajtva a kérdező linkjein meg ki van hajtva és a bajonetteket ki lehet cserélni. Szóval az szerintem SzKSz karabély, de lehet tévedek mindenesetre szerintem az!"
- Így van, nem tévedsz, ez az.
Istenem, ez van, ha valaki fps-eken nő fel, és azt hiszi, milyen überokos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!