Mi visz rá egy embert, hogy katona legyen és az legyen a feladata, hogy általa ismeretlen embereket öljön meg?
Te se mondhatod, hogy nem ölnél embert. Ha minket támadnának meg akkor az emberek nagy része önként menne katonának. És, ha a házad előtt állnának puskával és a családodat fenyegetnék, akkor tuti te is harcolnál.(Nő létemre még én is.)
A katonaság egy szükséges dolog, jó lenne, ha a miénk ennél jóval nagyobb és fejlettebb lenne, akkor jóval nagyobb az esély, hogy nyugodtan alhatunk.
Én simán kinyírnám az ellenséget, a társaimat meg védeném.
Amúgy én ezért az országért semmiképpen nem harcolnék.(Maximum Amerikáért.)
A kérdésre válaszolva: az, hogy a rossz emberektől megtisztítsa a földet.
Amerikáért? Az a világ rákfenéje!
Mit csinált Amerika eddig? Háborúkat, világválságot, cukros üdítőket, elhízást, DDT-t, atombombát, nagyobb árkot a gazdagok és a szegények közé, ők környezetszennyezésben a világelsők, soroljam még?
Tegnapelőtt 10:25-ös!
Szégyenlem magam, hogy ilyenek, mint te a honfitársaim!
Húzz el amerikába és lépj be a hadseregükbe (már ha a gyenge szellemi képességed ellenére felvesznek)!
A 10:25-ös válasz megmondja a frankót.
Én sem harcolnék olyan országért(mégha az a hazám is) ahol a kormány lop,csal és leszarja a saját állampolgárait.USA-ért én is simán harcolnék!
10ből 9 katona még nem ölt. szerintem.
Amúgy soktényezős...
Érdeklődés, reális világkép, pénz se utolsó, stb...
Amúgy jobban sajnálom azt, akinek ismerőst kell ölnie... az kib@5zottul nehéz lehet...
egy "ismeretlen"?
Nos... ha egy ólomdarab suhan át mondjuk "jobb" esetben a társad agyán, akkor nem fogsz gondolkodni ezen a kérdésen... Két ok: 1) Te lehetsz a következő 2) Ha nem te teszed, akkor ő fogja megtenni...
Hidd el, sokkal 5z@rabb az, ha egy jóbarátodat ölik meg. Esetleg azért, mert te nem voltál képes lövedéket repíteni valakinek a fejébe...
A LEGFONTOSABBAT HAGYTAM A VÉGÉRE!!!!
Egy katonának NEM az a FELADATA, hogy embert öljön!!!
Az csak eszköz.
Az emberölés feladatkör marad a bérgyilkosoknak.
Katona feladata többek közt inkább hogy az ilyenektől védjen, és pl hogy Ússzá' Mán bin laden és barátai ne írtsák a népet...
Ezek oka??? POLITIKA! Arról meg egy katona nem tehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!