Ha Magyarország hadba lépne mennétek önkéntesnek?
Kíváncsi vagyok hány hazafi van még ebben az országban.
Az biztos,hogy én mennék!
„Akkor meggondolnám.”
És ha rosszul gondolnád?
Kedves lelkes hazafi Barátom!
Rossz a kérdésfelvetés!
Amennyiben Magyarországot megtámadnák, a kutya sem kérdezné tőled, hogy akarsz, vagy nem akarsz katonásdit játszani.
Megkapod a behívóparancsot és onnantól kezdve indul a katona életed. Magyarul szó sincs önkéntességről, vagy választhatóságról.
Az pedig, hogy mi támadjunk meg egy másik nemzetet, melyhez esetleg önkénteseket toboroznának eléggé logikátlan. Ismerve a világpolitikai, katonapolitikai, de különösen a legagyásodott gazdasági helyzetünket kizárt, hogy mostanában hódítsunk.
Ha annyira erős bennetek a hazafiság, akkor ezt az energiát inkább az építésre az ország gyarapodására fordítsátok.
Vagy vállalj önkéntességet katasztrófák, árvizek esetére.
Hidd el van akkora buli, mint az eszetlen lövöldözés.
"Kíváncsi vagyok hány hazafi van még ebben az országban."
A hazafiság nem azt jelenti, hogy háború esetén vérünket adjuk. Sokkal inkább azt jelenti, hogy legyünk becsületes, dolgozni szerető magyarok, nem pedig másokat megölni képes emberek, mert ugye a háború arról szól. Sokkal hazafiasabb dolog másokon segíteni árvíznél, olajkitörésnél, vörösiszap-katasztrófánál és egyéb természeti katasztrófáknál. Egy háború mindig a másik embertársunk megöléséről szól, függetlenül attól, hogy melyik oldalon állunk. Te nem így gondolod? Arra sem gondolsz, hogy a kérdésed másokat esetleg sérthet?
Of sure
Ha az USA megtamadna minket beallnek amcsi katonanak!
Tuti kapnak Green Card-ot:D
itt hallot valaki egyáltalán a nato ról? mert benne az usa meg miis b@zdmegXD hogytámadhatnánk meg egymást...
amugymeg ha megkéne védeni magyarorágot mennék mesterlövésznek:)
Bocsássatok meg, de nem olvastam végig...
Az orosz katonák mint minden hadsergben volt rá példa erőszakoltak nőket...DE(nagybetűkkel) a mennyiség a nem mindegy.
Én példának okáért most is a katonasághoz készülök.Tehát nem sok választásom lenne egy Honvédő háborúban.No meg ha megtámadnának minket életbe lépne a sorkatonaság intézménye...Bár kétség sem fér hozzá rengeteg hadköteles levágná a mutató ujját hogy hadképtelen legyen.
Még egy hozzászólásom lenne...
olvastam hogy így amerikai katona meg úgy...nem jobbak a magyaroknál;)maximum a felszerelésük...
Továbbá megnézném hogy egy magyar állampolgár úgy hogy nem lépett be a Honvédségbe hogy jut ki Amerikába pl Tgy-nek...:D
Továbbá azt is olvastam hogy "Én ilyen meg olyan katona lennék(pl mesterlövész)."
Azt majd eldöntik hogy Te milyen katona akarsz lenni...vannak olyan alakulatok amik önkéntes alapon mennek, de a legtöbbhöz beosztanak...ugyanúgy ahogy a katonai körzetedet sem Te válaszod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!