Ha Magyarország hadba lépne mennétek önkéntesnek?
Kíváncsi vagyok hány hazafi van még ebben az országban.
Az biztos,hogy én mennék!
„De háború esetén azt is vinnék aki nem akarja szóval felesleges a kérdés:D”
Így van.
Attól függ, ki ellen lépnénk hadba. Ha az oroszok/kínaiak/közelkelet ellen az usa oldalán, akkor mennék háborúellenes tüntetésekre, és semmiképp se harcolnék amerikáért.
Amerika/Israel ellen meg, lehetséges, de a helyzettől függ. A 3. vhban lehet hogy jobb, ha a családoddal törődsz inkább, meg megpróbálsz túlélni.
Románia/Szlovákia ellen pedig semmi esélyt nem látok, hogy hadba lépnénk valaha. Ha mégis, mennék a háború elleni tüntetésekre. Ha ők támadnának meg minket, amire még kisebb az esély, akkor mennék harcolni, természetesen.
"Régi mániám tankkal végigmenni Románián"
Viccet félretéve nem. És nem mennének sokan. A gárda azért jött létre, hogy Uszticsot idézzem: "Hogyha az országot megtámadnák, jól jönne a honvédségnek az a plusz 200-300 ember, amit a Magyar Gárda nyújtani tud"
De ez szerintem f@szság, mert mivel kötelezni nem lehet őket, ezért úgy sem mennének.
„Ha joltudom, megelozo vedelmi helyzet vagy rendkivuli allapotban kihirdetese eseten, koteles vagy megjelenni az illetekes hadkisegito parancsonksagon. Ennek elmulasztasa komoly kovetekezmenyekkel jar.”
Igen, azért régen is volt aki tiltakozott, de ennyi kis k¤cs¤g közel sem volt mint most van.
"Az oroszok sem mentek végig a magyar nőkön,csak voltak ilyen esetek,többnyire akkor,ha részegek voltak."
a ruszkik mindig részegek, minket a hazafiasság, őket a pálinka fűt. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!