Szerintetek mi akadálya lenne, hogy felvegyenek a Francia Idegenlégióba?
Én nem beszéllek le, mert mindenki úgy sz@rja el az életét, ahogy akarja, nem az én dolgom. Viszont azt gondold végig, légyszíves, hogy esetleg úgy kell leélned az életed 25-30 éves korodtól halálodig, hogy öltél, nem is egyszer. És nincs mentség, meg magyarázat, meg felmentés, mert az, hogy pénzt kapsz érte, nem jelenti egyiket sem.
De mondom, felőlem mehetsz, a te dolgod, de ha ennyire nem figyelsz mások véleményére, akkor mi francnak írod ki kérdésben?
hamar ilyen kotekedos kedvedben vagy kedves utolso,olvasd el akerdest. :) nem az volt a kerdes h infot kerek az idegenlegioval kapcsolatban,hanem hogy mi akadalya lenne hogy felvegyenek?
Illetve,szerintem aki ugy megy oda,hogy nem akar embert olni el sem induljon.Szemely szerint nem erdekelne ha embert kellene olnom :) rosszkor volt rossz helyen
Nem kötekszem, kedves kérdező, csak a keményfejű emberektől mindig mérges leszek.
Szerinted nekünk honnan kellene tudnunk, hogy fölvesznek-e vagy sem? Hívd fel őket telefonon.
Akadály a légióba való belépés: Egy első nap pszichológus vizsgálat. Sokan itt véreznek el, mert ha a személyiségük idegrendszerük nem stabil, nem kell. Az én vejem is jelentkezett, itt mindjárt ki is esett.
kettő: Állóképesség. Olyan terhelésnek vetik alá, ami nem hétköznapi embernek való, főleg nem egy fejlődésben lévőt. Mi elől menekülsz??????????????????????????? Mert ha tönkre mész idegileg, egy ember mészárszékben élsz pár évig, az állati éned kerekedik felül. Még várj vele pár évet. Tanulj, hogy ne egy bunkó menjen ki. A légiósok is a buta embert tudják csak szívatni.Nem kis szívatásra gondolj!!!!!!!!!! Ha lesz egy szakmád, amit profin fogsz tudni, és ismereteket szerzel a világról, olvasott leszel, és több nyelven beszélsz, akkor jelentkezz.
Szerintem aki gond nélkül megöl egy embert " rosszkor volt rossz helyen" az ne kamuzzon 111-es IQt!
Jelentkezz! El veled a közelünkből!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!