Melyik a legszebb tank és melyik a kedvencetek?
Figyelt kérdés
Személyes véleményeket várok és ne legyen itt most összehasonlítgatás, hogy most ez jobb az jobb..stb. Minden korból jöhetnek I.VH-tól-Napjainkig.2011. szept. 18. 17:17
12/23 A kérdező kommentje:
Na jó azért én létezőkre gondolok :D
2011. szept. 20. 16:21
13/23 A kérdező kommentje:
Igazából rosszul tettem fel a kérdést. Nemcsak tankok hanem páncélvadászok, rohamlövegek...stb is jöhet.
2011. szept. 22. 13:28
14/23 anonim válasza:
Kinézetre toronymagasan az első helyen a Panther F változata, azután T-72. Kedvenc a Panther, majd a T-90 és a T-80UD.
15/23 anonim válasza:
Páncélvadász: a legszebb a Jagdpanther, a kedvenc a Nashorn, a Hetzer és az amerikai M10 Wolverine. Bár ez utóbbit nem értem, hogy miért páncélvadász, hiszen mindene megvan, ami egy tankhoz kell, kivéve az erős páncélt. A németek és a szovjetek azért gyártottak páncélvadászokat mert olcsó, gyorsan gyártható és emellett még hatékony is. A költséget főleg a forgatható torony kiszerelésével csökkentették.
16/23 anonim válasza:
18/23 anonim válasza:
Játszok vele, de nem azért ezeket raktam ide, mert csak azokat ismerem. Szerintem ezek a legszebbek :D
20/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!