Emlékeztek arra pillanatra, amikor a 9/11 merényletekről értesültetek? Mit csináltatok éppen, mi volt az első gondolatotok, reakciótok?
Figyelt kérdés
Gondoltátok akkor hogy egy több mint tíz évig tartó háború kezdődik?2011. szept. 11. 21:57
21/24 anonim válasza:
Kocsmából mentem vissza a koleszba, olyan furcsa volt hogy mindenki a tévét lesi. Odaálltam én is, pont mutatták a felvételt a 2. gépről.
Ahhoz képest amire én számítottam relatíve kis csetepaté lett végül.
22/24 anonim válasza:
Még időben kiugrottam a gépből.
23/24 anonim válasza:
Még nem nagyon fogtam fel mert 10-11 éves lehettem. Csak arra emlékszem, hogy anyám mondja hogy lehet hogy kitör a 3. világháború én meg a homokozóba mindig is akartam építeni egy bázist, elkezdtünk ásni haverommal. :D
24/24 Csucsu007 válasza:
Én zenét hallgattam, amikor apám elkezdett káromkodni. Leszaladtam, hogy megnézzem, mi van, és ott maradtam 2 órán keresztül. Akkor is, most is úgy gobdolon, hogy jogos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!