Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Emlékeztek arra pillanatra,...

Emlékeztek arra pillanatra, amikor a 9/11 merényletekről értesültetek? Mit csináltatok éppen, mi volt az első gondolatotok, reakciótok?

Figyelt kérdés
Gondoltátok akkor hogy egy több mint tíz évig tartó háború kezdődik?
2011. szept. 11. 21:57
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
72%
Meglepődtem, hogy hogy történhetett ilyen, aztán gondoltam hogy majd háborúznak egy max. fél évet, és véget vetnek ennek az egésznek. Nem gondoltam hogy 10 évükbe telik.
2011. szept. 12. 16:19
 12/24 anonim ***** válasza:
17%
Tanultam,anyám épp velem volt egy szobában és apám jött hogy mennyünk nézzük a tv-t hogy mi történt.Anyámék ledöbbentek,Én meg nem gondoltam volna hogy ennek lesz következménye.9 éves voltam.
2011. szept. 12. 18:53
 13/24 Pro Patria ***** válasza:
57%

Most nagyon durván le leszek pontozva, de sebaj.

Arra gondoltam, hogy "na, az öntelt amerikaik most kaptak a pofájukba".

Ennyi.

2011. szept. 12. 20:50
 14/24 Mr.Super TNT ***** válasza:
38%
Persze kedves előző válaszoló benned annyi empátia nincs mint egy darab lóganélyba. nem azért mondom csak képzeld magad egy olyan helyzetbe ,hogy Magyarországon történik és mondjuk te ülsz egy ilyen épületben vagy te utazol ilyen repülőn vagy valamelyik családtagod. Minden ostoba ember a ország vagy nemzetiség miatt kategorizál. Nem gondolod ,hogy olyan emberek mint te szenvedtek vagy haltak meg. Már csak ha végig gondolod és beleéled magad azoknak az embereknek a helyzetébe. Legyél előbb ember és utána magyar. Szomorú ,hogy a gyűlölet lángja így feltámadt és szomorú ,hogy a felek egymást szítják. A terrorista szervezetek is ami gyűlöletünk megtestesülése és én mindegyik fél helyzetébe belegondoltam és az az igazság ,hogy nagyon sok fájdalom vezetett ide ,hogy ez megtörténjen. Azok akik teroristák lettek a saját fájdalmuk és gyűlöletük által lettek irányíthatóak pl azok az afgán gyerekek akiknek a szüleit mondjuk az oroszok lemészárolták nem maradt semilyük és az akkori amerikai politikai vezetés cserbenhagyta őket ezt Charly Wilson(kongresszusi képviselő) is megmondta. Hogy hol az igazság ,hát azt nagyon mélyen kell keresni és attól ,hogy egy politikai elit rosszul csinál attól még a többi abban az országban élő embert ne skatulyázzuk már be ,mert ha megnézed te sem vennéd magad egy kalap alá a mi politikusainkkal.
2011. szept. 14. 02:59
 15/24 anonim ***** válasza:
89%

Egy sör-unicum partyn voltam valahol Pesten, a TV be volt kapcsolva, egyszer kiabált valaki:

-Odanézz!

Aztán egy összefoglalót megnéztünk csendben, majd kikapcsoltuk a TV-t, ne csessze el teljesen az estét...

2011. szept. 14. 10:15
 16/24 anonim ***** válasza:
79%
12 éves voltam, néztem a TV-t és kozben gondoltam, milyen gonoszak ezek a terroristák, de megnyugodva hozzágondoltam azt is, hogy na majd a nagy USA most jól elveri oket... ma persze másképp gondolkodok az egészrol. És remélem beszopja az USA :D
2011. szept. 14. 10:26
 17/24 anonim ***** válasza:
88%
az USA-nak az első világháború óta nagyon nagy volt az arca. attól függetlenül sajnálom az embereket de valamivel kiprovokálták ezt. nem azért vezettek bele 2 repülőgépet az épületbe mert éppen akkor nem ment a kedvenc sorozatuk a tv-be és unatkoztak. annak oka kellett hogy legyen és volt is...
2011. szept. 14. 10:47
 18/24 anonim ***** válasza:
61%

Nyolcadikos voltam, arra mentem haza, h a vacsora mar kezd odaegni, mert nem figyel ra senki.

Apam volt otthon egyedul es a tv figyelte veszettul, h mi tortent.

Mondta, h fozott, kozben hallgatta a radiot es nem akarta elhinni, h mi tortenik.

2011. szept. 14. 11:20
 19/24 anonim ***** válasza:
92%
10 éves voltam, faterom fogorvoshoz vitt, ő aki mondta nekünk. Olyan sokat nem fogtam fel belőle akkor, de aztán később nyilvánvalóvá vált, hogy ez belső munka volt.
2011. szept. 14. 20:37
 20/24 anonim válasza:
76%
A vezérlőbe mindenki össze-vissza telefonált, és írták a felmondandó szöveget. Hatalmas káosz volt. És rengeteg munka, hogy az RTL klub nézői számára érthetően és gyorsan tálaljuk fel a másodpercről másodpercre érkező információkat.
2011. okt. 2. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!