11/14 ZETAS válasza:
:)
Akkor pontosítok:
Hogy mi a véleményem a cikkről: a háború már csak ilyen, sajnos mindig vannak ártatlan civil áldozatok. A katonák így álltak bosszút társaik elvesztéséért, vagy öldökléssel csökkentették a stresszt, vagy csak szórakoztak. Egyáltalán nem vagyok rajta meglepve.
Őket rohadtul nem érdekli, hogy volt-e Saddamnak atomfegyvere, vagy sem. A katona parancsot hajt végre, a leigázott népeket nem veszik emberszámba.
most a zsidók a cikkre (meg az egész wikileaks-re) rávágják, hogy: konteó.
Mindenki tudja mi az igazság, de mindenki magasról tesz Irakra, meg mindenre.
12/14 anonim válasza:
Én s++fej? Hány éves vagy aranybogaram?Könnyű a billentyűzet felett.
13/14 ZETAS válasza:
nem is az hogy hány éves...
mit szeretne hallani????
14/14 anonim válasza:
szakaggyatok má le a kurucró me EMÓSOK lesztek én két hónapja rá se nézek és sokkal jobb lett a közérzetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!