Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Mit tudtotok erről parancsnoki...

Mr.Super TNT kérdése:

Mit tudtotok erről parancsnoki ágazat elektronikai hadviselés? (tudom félig-meddig, hogy mi a tevékenységi köre a kérdéseim lentebb)

Figyelt kérdés

Ha bekerülök és elvégzem ezt a szakirányt hova kerülök(melyik város)?

Milyen a felszereltsége és milyen eszközökkel fogok majd dolgozni?

Kb. mekkorra az állomány mérete és milyen lehetőségeim vannak ha külföldön is akarok dolgozni vagy fejleszteni a tudásom?

És ebbe a tevékenységbe beletartoznak a távirányítású harceszközök üzemeltetése( mini UAV stb.)?

Ha minden jól alakul és bekerülök akkor remélem ide kerülök igaz nem vagyok egy műszaki vénályú ember ,de ha gyakorlatban is kipróbálhatok egy eszközt eltudom sajátítani a használatát. Igaz seggh*lye vagyok matekból így lesz mit fejlesztenem még a tudásomon. Ahogy elnéztem a felderítő ágazattal van együtt és a fizikai követelmények is ahhoz vannak igazítva.

2011. jún. 4. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
A kérdések nagy hányada olyan adatokat kér, amelyeket egy magára valamit is adó ország magára valamit is adó katonája nem válaszolhat meg nyilvánosan. Azt javaslom, ne erőltesd ezt a kérdést!
2011. jún. 5. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Az elektronikai hadviselés "lényege" vagyis a kutatás-fejlesztés" vagy a javítás, programozás olyan ágazat, amely nem nélkülözheti a matemaikai, mérnöki tudást.

Az alkalmazás, például egy mini UAV vezetése viszont olyan, mint egy távirányítós repülőgép irányítása.

2011. jún. 5. 21:07
 3/3 anonim ***** válasza:
61%

Amúgy szerintem magyarországon régi elavult berendezésekkel dolgoznál, igazi ősi kövületekkel a 60'-70' es évekből, vagy kis mennyiségben rendelkezésre álló nyugati technikára képeznének ki, mint kezelő személyzet.

Komolyabban akkor kerülnél közel a területhez, ha magyar misszio vállalna ilyen feladatkört, de erről én nem tudok.

Azt hiszem, hogy Magyarországo ez kimerül a védett kommunikációban, távközlésben.

Itt nem lesz komoly "rádioelektronikai harctevékenység", "lehalgatás", "zavarás".

2011. jún. 5. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!