Mi lett volna, ha? ( bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ha a szovjetek kivonulásakor itthagynak pár darab atomot, akkor meg tudtuk volna tartani őket, vagy a drága fenntartási költségek miatt vissza kellett volna adni azokat? Ukrajnában maradtak nukleáris robbanòfejek, de ùgy tudom ők vissza szolgáltatták az oroszoknak. (Aki azt mondaná hogy Magyarország nem volt atomhatalom annak ajánlanám a XII. század egyik adását, amiben erről volt szò.)2011. aug. 13. 18:21
1/21 anonim válasza:
és mégis, mi a rákot kezdtünk volna "pár darab atommal"?
2/21 anonim válasza:
nem ismerem a "XII század" c. valamit, de ha abban azt állítják, hogy magyarország valaha is atomhatalom lett volna, akkor a készítőket sürgősen kezelni kellene :)
3/21 anonim válasza:
Magyarország soha nem volt atomhatalom, de Magyarországon voltak orosz atombombák. A nagybátyám szerint (ő az 50-es években volt katona) minden katona tudott róla, hogy van Magyarországon atombomba, de a hivatalos források ezt mindig cáfolták, cáfolni próbálták.
4/21 anonim válasza:
atombomba soha nem volt magyarországon.
atom robbanófej a scud rakétákhoz, az igen...
5/21 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszolna valaki, vagy csak kötekedni tudtok?
2011. aug. 13. 18:55
6/21 Pro Patria válasza:
Amit te írtál, annak "tizenkettő" a jelentése.
Nem lehetett volna fenntartani. Nem lett volna rá szükség sem.
Ennél kisebb fenntartási költségű fegyvereket is kivontak a hadrendből.
És a nato sem engedte volna amúgy.
7/21 A kérdező kommentje:
Kötekedni tudsz* ugyanis csak nandras kötekedett.. Nem tudom hogy te voltál-e katona, de én jobban hiszek 3-4 régebben szolgált embernek, akik bizonyítékokkal is érvelnek.
2011. aug. 13. 19:09
8/21 anonim válasza:
nandras!
"atombomba soha nem volt magyarországon."
Magyarország nagy M betű.Csak hogy Én is kötekedjek.;)
9/21 A kérdező kommentje:
Ma 19:04
Ha a nato nem engedte volna annyi erővel Anglia és Fro. is leszerelhette volna az atomfegyver készletét, de nem kérte őket a Nato. Ha Mo. Nato-hoz valò csatlakozása után akart volna atomfegyverhez jutni ùgy megérteném..
2011. aug. 13. 19:14
10/21 A kérdező kommentje:
Amint hazaérek, elküldöm
azt a riportot, amiben erről beszélnek.
2011. aug. 13. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!