Magyarként van rá esély, hogy az amerikai hadseregben szolgáljak?
Figyelt kérdés
,ha igen mennyi ,és mi kell hozzá?2011. aug. 3. 19:55
21/25 Pro Patria válasza:
Obama sem Amerikába született, ha szigorúan vesszük:)
22/25 anonim válasza:
USA hadseregében szolgálhatsz és utána olyan állampolgár leszel, amilyent még, akkor is nehezen kapsz meg, ha egy, helybéli állampolgárral esküdtél meg.
Nem hiába van ennyi katonája az USA-nak, mert egy részük bevándorló.
De mehetsz még, a francia idegen légióba is, ha gondolod.
Izraelibe meg nem tudom, mi a helyzet, de ott, nők úgy szolgálhatnak a katonaságnál, mint nálunk a férfiak.
23/25 anonim válasza:
A Spanyol Légióba csak spanyolokat vesznek fel. A Francia Idegenlégióba bekerülni nagyon nehéz. Szellemileg nagyon kell teljesiteni. Az Izraeliről nem tudok semmit.
De nem értem miért akarsz katona lenni? Sok választ hallottam már erre a kérdésre és a Tiédre is kiváncsi vagyok.
24/25 Pro Patria válasza:
Vagy ami fontosabb kérdés: miért akarsz idegen országban katona lenni?
25/25 anonim válasza:
Ahoz, hogy vk a Navy Seals-hez, Ranger-ekhez kerüljön több év katonai szolgálat, több alkalmassági vizsga (elég kevesen mennek át) és még sorolhatnánk mi szükséges. Az, hogy a seregbe bekerülj, nem hinném, hogy sok kell, mivel Amerika már nem tud elég embert Afganisztánba, stb. küldeni, mert az amik nem akarnak már háborúzni. Ahoz viszont, hogy külöleges alakulatban szolgálj lehet, hogy "eredeti" amcsinak kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!