Magyarként van rá esély, hogy az amerikai hadseregben
szolgáljak?
Az egész világon,akárcsak Amerikában ha valaki katona,rendőr,tűzoltó akar lenni,akkor előbb az adott ország állampolgárságát kell megszerezni.Amíg e nincs,addig a további kérdések feleslegesek.
2011. aug. 3. 20:23
12/25 A kérdező kommentje:
,akkor úgy mondom olyan katona akarok lenn aki csinál is valamit pl a Navy Seals-esek akik nem afganisztánba ölik a felkelőket ,hanem különleges feladatokat látnak el ,és ne gyertek azzal ,hoyg felkelők csak azt akarják ,hogy az amcsik menjek el onnan mert megszállták őket ,mert pontosan tudom ,hogy ez így van
Esély biztos van, én legalábbis találkoztam amerikai egyenruhás magyar katonával (35 év körüli tiszthelyettes), sőt kubai származásúval is. Azt nem kérdeztem meg, hogy mi kellett hozzá vagy hogy hogy csinálták. Annyit tudok, hogy az állampolgárság sem feltétele a belépésnek, de ezzel együtt biztos nem könnyű.
2011. aug. 3. 20:26
Figyelj! Az az igazság, hogy felkelők csak azt akarják ,hogy az amcsik menjek el onnan mert megszállták őket.
2011. aug. 3. 20:40
15/25 A kérdező kommentje:
tudom ,de ezt már le is írtam:D
Pár évvel ezelőttig valóban az volt a helyzet, hogy csak amerikai állampolgár lehetett amerikai katona. Viszont pont az afgán és az iraki háborúk miatt visszaesett a seregbe jelentkezők száma, így azt a törvényt hozták, hogy aki szolgál az amerikai seregben, az megkapja az állampolgárságot. Szóval igen, lehetsz amcsi katona.
Pár cikk erről:
[link]
[link]
[link]
2011. aug. 3. 20:57
Oké, hogy katona akarsz lenni, de nem csak Amerikáéban vannak katonák...
2011. aug. 3. 21:10
"Az egész világon,akárcsak Amerikában ha valaki katona,rendőr,tűzoltó akar lenni,akkor előbb az adott ország állampolgárságát kell megszerezni."
Szép volt Tenkes!És az Idegenlégiókat nem felejtetted el egy kissé?Francia,Spanyol,Izraeli és azt hiszem Ausztráliában is van.Valamint lényegében a terrorszervezetek is tekinthetőek hadseregnek,de ott csak egy bevetés van,ami tuti hogy az utolsó is lesz...
Poént félre téve,szerintem ha nagyon akarod,akkor lehetsz jenkiföldön is katona,de ne istenítsed már a Navy-kat.Jók meg minden,de nem csak Ők vannak...
2011. aug. 3. 21:26
Én meg a prezident akarok lenni 2012-ben.
2011. aug. 3. 22:48
President csak született amerikai lehet, de kormányzó még lehetsz (lásd Schwarzeneggert)
2011. aug. 4. 00:20
Kapcsolódó kérdések: