Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ezen a képen a lövedékeknek...

Pro Patria kérdése:

Ezen a képen a lövedékeknek nem éppen a másik irányba kellene tartaniuk?

Figyelt kérdés

[link]

Ha egy gép fordul, akkor nem a fordulással egyező irányba mennek a lövedékek, hanem épp ellenkezőleg, nem?

[link]

Miközben egyre szűkebb szögbe fordul, és "utoléri" az előzőleg kilőtt sorozatot, azok még nem fognak olyan szögben haladni, míg az utána következő lövedékek -a gép helyzetének megfelelően - szűkebb, majd az azt követő lövedékek megint csak szűkebb szögben érkeznek az előttűk levőnél, vagyis a sorozat úgy néz ki, hogy "kifelé fordul", épp ellenkező irányban, mint a gép.

2011. aug. 3. 19:51
 1/8 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, így érthetőbb:

[link]

Az 1-es sorozat lesz a legelőrébb, hiszen azt lőtték ki elsőnek, a kettes utána, a 3-asat pedig épp kilövi.

2011. aug. 3. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Igazad lenne, de ezek a gépek a képen elsőre úgy tűnnek hogy fordulnak, pedig egyenesen haladnak. Én fotós vagyok, ez a kép olyan perspektívával van megszerkesztve, mintha nagylátószögű, vagy halszem optikával lenne fotózva és emiatt torzul a kép. Nézd meg ezt a képet, ezen milyen az egyenes utca: [link]
2011. aug. 3. 20:16
 3/8 anonim ***** válasza:
De itt a halszem semmi máson nem látható,csak a lövedéken.Szerintem ez szimplán hibás...
2011. aug. 3. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. aug. 3. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
A fotós vagyok. Ilyet használunk sokszor plakátoknál. De igen, halszem optika hatású...
2011. aug. 4. 07:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Azok nem lövedékek.Gondolj csak bele: szerinted lehet csak úgy lövöldözni egy város felett egy jó fotó kedvéért?

Nem vagyok profi, de amatőr fotós sem, de szerintem ez fotóbót.

Ha meg igazi a kép, akkor infra csapdákat eregetnek a gépek.

[link]

2011. aug. 6. 19:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Megnéztem a képet jobban:

Egy Su-27 -es kerget két Dassault Raffaele-t.Ez nem életszerű.Biztos hogy fotóbolt.

2011. aug. 6. 19:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez egy játékból van, nem igazi kép...
2011. aug. 6. 21:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!