Ezen a képen a lövedékeknek nem éppen a másik irányba kellene tartaniuk?
Ha egy gép fordul, akkor nem a fordulással egyező irányba mennek a lövedékek, hanem épp ellenkezőleg, nem?
Miközben egyre szűkebb szögbe fordul, és "utoléri" az előzőleg kilőtt sorozatot, azok még nem fognak olyan szögben haladni, míg az utána következő lövedékek -a gép helyzetének megfelelően - szűkebb, majd az azt követő lövedékek megint csak szűkebb szögben érkeznek az előttűk levőnél, vagyis a sorozat úgy néz ki, hogy "kifelé fordul", épp ellenkező irányban, mint a gép.
Azt hiszem, így érthetőbb:
Az 1-es sorozat lesz a legelőrébb, hiszen azt lőtték ki elsőnek, a kettes utána, a 3-asat pedig épp kilövi.
Azok nem lövedékek.Gondolj csak bele: szerinted lehet csak úgy lövöldözni egy város felett egy jó fotó kedvéért?
Nem vagyok profi, de amatőr fotós sem, de szerintem ez fotóbót.
Ha meg igazi a kép, akkor infra csapdákat eregetnek a gépek.
Megnéztem a képet jobban:
Egy Su-27 -es kerget két Dassault Raffaele-t.Ez nem életszerű.Biztos hogy fotóbolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!