Lehet-e ma Magyarországon civilnek vadászgéppel repülni?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy ha kicsengetem az oroszknál a lét, akkor ott igen.
De itthon van-e erre lehetőség ha van egy pár felesleges millája (na meg persze egészsége) az embernek?
2011. aug. 1. 20:33
1/7 anonim válasza:
Bocskor gábor valamelyik évben repült így, ha jól tudom.
3/7 anonim válasza:
Léért mindent lehet. Ha kicsengeted a lét szomszédra is adnak ki vadászengedélyt. Ha hiszed, ha nem.
4/7 A kérdező kommentje:
20:40!
Tényleg.De ő "celeb".Én egy sima plebejusra gondoltam, mint akármelyikünk.Mennyi gempa takarna be egy egyórás "sétarepülést" ?
2011. aug. 1. 20:45
5/7 anonim válasza:
"Tényleg.De ő "celeb"."
Azt kérdezted, hogy civilnek.
Te is lehetsz híres.
6/7 anonim válasza:
"Tényleg.De ő "celeb".Én egy sima plebejusra gondoltam, mint akármelyikünk.Mennyi gempa takarna be egy egyórás "sétarepülést" ?"
Nagyon sok, százezrekben gondolkodj. Nekem egy kis cesznával negyedórát 15ezerért ajánlottak. Egy harckocsi egy órára tíusfüggően 70-280 ezer.
7/7 anonim válasza:
A ruszkiknál lehet, bazi nagy sok pénzért de legalább lőhetsz is vele sok százezer ja dollár vagy euro....de egy su 35 ös megéri.....ha van rá anyi felselges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!