Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Sorkatonaság megtagadása...

Sorkatonaság megtagadása többi lent?

Figyelt kérdés

Hallotam hogy vissza akrják vezetni, nekem speciel semmi kifogásom ellene de vannak haverjaim akik nagyon lázadnak miszerint idézem " Engem be nem fognak hívni vagy ha igen akkor sem megyek be "

Hogy van ez ilyet tényleg meg lehet csinálni ?

Amugy makk egézséges semmi fizikai vagy pszichologiai problémája sincs

2011. júl. 14. 11:24
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Cod ? Call of duty ? Igen játszottam az első résézvel még 9 éves koromban :D haverjaim a a gépföggők nem értem mit lehet azokban élvezni

Lehet ki lennék 2 nap múlva de én szívesen kipróbálnám

2011. júl. 16. 11:39
 22/23 anonim ***** válasza:

"Lehet ki lennék 2 nap múlva de én szívesen kipróbálnám"

Akkor jelentkezz katonának te. Sorkatonaság lényege, hogy nem csak kipróbálod, oszt' annyi, hanem menned kell. Annak is, aki nem akarja kipróbálni. És bohóckodásnak meg drága.

2011. júl. 16. 13:15
 23/23 anonim válasza:
Hát sztem már csak a sorkatonaságot kéne a magyarok nyakába varrni...mert nem elég, hogy kevés a fizetés, sok az adó, a rengeteg ingyenélő embert is a dolgozó magyar ember adója tartja el..akkor a katonaságot vajon ki tartaná el??Biztos nem a sok szabolcsi meg borsodi "magyar" ember..
2011. júl. 21. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!