Sorkatonaság megtagadása többi lent?
Hallotam hogy vissza akrják vezetni, nekem speciel semmi kifogásom ellene de vannak haverjaim akik nagyon lázadnak miszerint idézem " Engem be nem fognak hívni vagy ha igen akkor sem megyek be "
Hogy van ez ilyet tényleg meg lehet csinálni ?
Amugy makk egézséges semmi fizikai vagy pszichologiai problémája sincs
15:17
Válaszod szűk látókörűségre utal, - nem vagy méltó egy érveken alapuló vitára.
Nem látsz - Te sem - a gyűlölködéstől, -"cigánykodjál" otthon - a tükör előtt, - ott legalább nem teszel senkiben kárt, ha összeverekszel magaddal.
A másik aloldalon is ott habzol, - mint aki lúgot ivott, - hogy a diplomások így, a diplomások úgy...
Elmehetsz a francba a diplomáddal, - mert azzal nem osztanak intelligenciát, - már régen rájöhettél volna, hogy milyen ember vagyok VALÓJÁBAN (!), ha oda is figyelnél arra, amit olvasol, nem vakítana el oly mértékben a gőg, mint amennyire elvakít.
Úgy látszik, tanulnod kell még mindig, és sokat, - mert az emberekről, akikkel kénytelen vagy együtt élni e Földön, szinte semmit nem tudsz, csak fújod a magadét.
Ha lecsillapodtál, - és sikerül értelmezned azokat a sorokat is, amelyeket beküldtem, (nem csak "elolvasod" őket), akkor itt folytatjuk.
Addig tűrjél még egy kicsit az ingujjadon feljebb egy kicsit!
Engem nem kell letörni, nem akarok se rendesebb, se fegyelmezettebb lenni.
Na ennyit erről. Baromság
" A kérdező kommentje:
tipikus lázadozó kamasz pf ...... :D"
2 nap után te is a f-szba kivánnád az egészet, szóval inkább hagyjuk, azért mert végigtoltad a CoD szériát még nem vagy katona :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!