Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Sorkatonaság megtagadása...

Sorkatonaság megtagadása többi lent?

Figyelt kérdés

Hallotam hogy vissza akrják vezetni, nekem speciel semmi kifogásom ellene de vannak haverjaim akik nagyon lázadnak miszerint idézem " Engem be nem fognak hívni vagy ha igen akkor sem megyek be "

Hogy van ez ilyet tényleg meg lehet csinálni ?

Amugy makk egézséges semmi fizikai vagy pszichologiai problémája sincs

2011. júl. 14. 11:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

15:17

Válaszod szűk látókörűségre utal, - nem vagy méltó egy érveken alapuló vitára.

2011. júl. 14. 17:57
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Szóval akkor melyik vagy?
2011. júl. 14. 18:32
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem látsz - Te sem - a gyűlölködéstől, -"cigánykodjál" otthon - a tükör előtt, - ott legalább nem teszel senkiben kárt, ha összeverekszel magaddal.

A másik aloldalon is ott habzol, - mint aki lúgot ivott, - hogy a diplomások így, a diplomások úgy...

Elmehetsz a francba a diplomáddal, - mert azzal nem osztanak intelligenciát, - már régen rájöhettél volna, hogy milyen ember vagyok VALÓJÁBAN (!), ha oda is figyelnél arra, amit olvasol, nem vakítana el oly mértékben a gőg, mint amennyire elvakít.

Úgy látszik, tanulnod kell még mindig, és sokat, - mert az emberekről, akikkel kénytelen vagy együtt élni e Földön, szinte semmit nem tudsz, csak fújod a magadét.

Ha lecsillapodtál, - és sikerül értelmezned azokat a sorokat is, amelyeket beküldtem, (nem csak "elolvasod" őket), akkor itt folytatjuk.

Addig tűrjél még egy kicsit az ingujjadon feljebb egy kicsit!

2011. júl. 14. 19:52
 14/23 anonim ***** válasza:
50%
Hm azt nem gondoljátok hogy a "majd ha meg kell védeni a hazát akkor megyek" már egy kicsit későn lesz? Egy katona kiképzése a teljesen alap dolgokra kb. 6 hónap. Emellett mondjuk a behívás, utazás, listák összeűllítása, orvosi vizsgálat hogy ki mehet még legalább egy hónap. Szerinted közben ha valaki támadni akar majd a határon malmozik?
2011. júl. 14. 21:27
 15/23 anonim válasza:
53%
Valójában annak az egy - három hónapnak is van értelme, mert bemegy a sok tizenvégi idióta, hatalmas arccal és egóval, amit ott aztán egy kicsit letörnek, tanul egy kis rendet, fegyelmet, tiszteletet. A katonaság tartást is ad.
2011. júl. 15. 20:59
 16/23 anonim ***** válasza:
28%

Engem nem kell letörni, nem akarok se rendesebb, se fegyelmezettebb lenni.

Na ennyit erről. Baromság

2011. júl. 15. 21:03
 17/23 A kérdező kommentje:
tipikus lázadozó kamasz pf ...... :D
2011. júl. 16. 09:22
 18/23 anonim ***** válasza:
Nem - Kérdező, - ez az ismeretlentől való félelem leplezése.
2011. júl. 16. 10:15
 19/23 anonim ***** válasza:
egyáltalán hol hallottad?mert h k...ára nem akarják vissza állítani az is biztos,de nem baj:)
2011. júl. 16. 11:32
 20/23 anonim ***** válasza:
82%

" A kérdező kommentje:

tipikus lázadozó kamasz pf ...... :D"

2 nap után te is a f-szba kivánnád az egészet, szóval inkább hagyjuk, azért mert végigtoltad a CoD szériát még nem vagy katona :D

2011. júl. 16. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!