Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » A katonák nyáron is bakancsba...

A katonák nyáron is bakancsba meg hosszúnadrágba vannak?

Figyelt kérdés
Mert nem hallottam róla hogy lenne valami más öltözetük is nyárra. Hogy bírják ki 36 fokba?
2011. júl. 11. 08:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Azért sajnálom őket :S

A postás meg jól bírja :D

2011. júl. 11. 09:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Én '90 körül voltam katona, akkor még bizony bakancs, hosszúnadrág és sapka játszott a kánikulában is. Sok láb gombásodott, én mondjuk megúsztam, de kilószám fogyott a hintőpor.

Mostanság nem tudom hogy megy, de csodálkoznék ha rövidgatyában és tornacipőben készülnének a harcra.

Furcsa, de meg lehet szokni. Először az ember azt hiszi meghal a hőségtől, aztán valahogy mégsem. :)

2011. júl. 11. 09:57
 13/14 anonim ***** válasza:
A zsidó államban van nekik szandáljuk is, mégis sokan egész nyáron bakancsban vannak. Pedig ott azért melegebb van egy kicsit.
2011. júl. 11. 10:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Beosztástól függ, hogy miben vannak a katonák nyáron.

Aki irodai munkát végez, az csak akkor visel gyakorlót az épületben, ha a főnöke agyalágyult.

"Vegyes" munkakörben inkább a gyakorló az elfogadott ruházat.

Terepen egyértelmű, hogy a gyakorlóruházat a követelmény.

PAPÍRON (!) létezik "2000 mintájú nyári gyakorlózubbony", illetve "2000 mintájú nyári gyakorló nadrág" úgy, ahogy "Nyári bakancs is".

Pontosan ma voltam a "Ruházati Ellátó Pont" -nak kikiáltott helyen, - egyik sincs, pedig nem vagyok amorf testalkatú.

Sőt!

17 (!) tételből sikerült kapnom NÉGY (!) tételt.

Speciel, az a véleményem, hogy erre (!) teljesen felesleges fenntartania a Honvédségnek "HM Hadtápanyag Ellátó Központot" úgy, ahogy "Katonai Ruházati Boltot" is.

- Csak én vagyok olyan "szerencsétlen", hogy MINDIG (!) akkor "éppen nincs" semmi, amiért megyek.

VAN szép, kihasználatlan csekkönyvük a katonáknak, amiből origamizhatnak, mert értelmes dolgot nem tudnak érte vásárolni egyik KRB-ben sem.

VAN széttárt karokkal, folyamatosan magyarázkodó eladó...

VAN követelmény, díszelgésre való állandó igény, (mert vígan megyünk tönkre), - csak azt nem tudom, hogy hogyan aggassam magamra azokat a kacatokat, amelyeket nem lehet megvásárolni.

Nyomtassak, préseljek, fénymásoljak, kovácsoljak, öntsek, varrjak, - vagy mit csináljak, hogy meg legyen?

2011. júl. 11. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!