A Kinizsi Pál Katonatiszti Főiskolára csak úgy lehet bekerülni hogy már valaki katona?
Te hülye vagy, már bocs.
Szted hogy a faxomba mennének gimnázium után oda?
Ember....az azért van, hogy ott vállj katonává, ha érdekel a dolog, nem ártana utána nézni....Azon kívül az hivatalosan altiszt képző iskola....
A kinizsit soha nem is fogod megtalálni a felvételis könyveben.... olyan hogy Kinzsi Pál Katonatiszti Főiskola NINCS!!!
Van a ZMNE (ez van a könyvben), meg van a kinizsi, ami csak szakközép és csak tiszthelyettesi iskola!!!
És már az ALTISZT kifejezés is eltűnt a Honvédség berkeiből!
De ez érdekes, szerintem aki katona akar lenni, az egy kicsit oda figyelhetne...Ugyanis a katona megfontolt és jó döntéshozó...utána nézhetnétek a dolgoknak ha katonák akartok lenni!
Helló!
Az MH Kinizsi Pál Tiszthelyettes Szakképző Iskola Szentendrén van - középiskola jellegű.
Ha a felsőoktatásban gondolkodsz, akkor a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemre kellene jelentkezned - ott tisztképzés folyik.
Nagyon jó kondi, alapfukú (jövőre középfokú)nyelvvizsga, jó tanulmányi eredmény, érettségi szükséges a bejutáshoz.
Egyik helyen sem várják el tőled, hogy kész katona legyél, majd kiképeznek.
Sok sikert, üdv
Helló, újra
Az Egyetemről bővebbet a honlapjukról tudhatsz meg.
A fiam is oda jelentkezett, végigjártuk a "hadiösvényt", nem egyszerű, de remélem sikerül...
A felvételivel kapcsolatban pedig a www.felvi.hu-n tudsz a leghamarabb eligazodni - szerintem jobb mint a könyv.
A szakképző linkje már megtalálható fentebb - az oldalon.
Üdv, A
A többieknek: azért kérdez a kérdező, mert nem tudja a választ. Még ha "érdekeset" kérdez is, akkor vagy válaszoljatok neki normálisan, vagy hagyjátok szegényt békén, felesleges bárkit is lealázni.Szerintem az ilyen puska visszafelé sül ám el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!