Mi történne ha egyszer a katonák azt mondanák, hogy "Elég! Nem fogok lelőni senkit"?
Csoda.
Azért azt be kell látni hogy ennek értelme is legyen az egész földön mindenkinek le kéne tennie a fegyvert és szép békésen együtt élni. (erre a közeljövőben nem látok semmi esélyt)
Tisztelt válaszolok!
Az ember és a természet amióta létezik háborúzik egymással ,mert ez az élet rendje ! ÉS AZ A KATONA AKI HÁBORÚ ESETÉN LELÉPNE VAGY MEGPRÓBÁLNÁ AZ EMBEREIM KÖZÜL ÉN VÉGEZNÉK VELE!Ez megmondtam az én embereimnek is .Saját magam képeztem tovább őket az alapkiképzésen kívül és elsajátították hogy mi a fegyelem !
Világbéke ebben az életben biztos hogy nem lesz ,mivel a háború mozgatja a gazdaságot mert a legtöbb pénz a fegyverekben van.
Ha meg nem állnának önök katonának esetleges behívó esetén szintén kemény büntetés lenne.De most hogy ÖNKÉNTES HADERŐ
így nem kötelező.
üdv.
FTRZS.
Bocsánat helyesbítek :Az ember és a természet egymás közt mindig is háborúzott egymással.
Elnézést!
Hát igen az én Dédöregapám megjárta az orosz frontot utána 10 év hadifogságot ,de végül hazajött,és mesélt még pár dolgot mik történtek.
üdv.
FTRZS.
Utolsó:
Ha ráérsz... Leírnál néhány történetet amit a dédszülőd mesélt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!