Mit jelent a Omerta?
Figyelt kérdés
Bocs, ha kategória fail, de igyekeztem... :D2011. jún. 20. 00:29
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudok angolul... Nah jó tudok, de lusta vagyok most ahhoz! xd
2011. jún. 20. 00:53
3/8 A kérdező kommentje:
Miért van az, hogyha nem azt kérdezem, hogy terhes vagyok-e hanem valamit, aminek értelme van és nem elég a 80 IQ a megválaszolásáhos, alig kapok választ?!
2011. jún. 20. 01:15
4/8 Vree válasza:
Ha fél 1-kor tetted fel a kérdést, 45 perc alatt éjjel mennyi választ vársz...? :/
Egyébként maffiakörökben elterjedt "hallagtási fogadalom", az az elv hogy a rendőrséggel semmilyen körülmények között nem szabad együttműködni. pl. ha valamilyen bűnténnyel vádolnak, de te tudod hogy ki az igazi elkövető, nem szabad megmondanod hogy magadat mentsd, még akkor sem ha semmilyen kötelék nem fűz ahhoz az emberhez.
5/8 A kérdező kommentje:
kösz:p
2011. jún. 20. 10:54
6/8 anonim válasza:
Sziciliai maffiózók íratlan törvénye a hallgatásról. Azt jelenti, hogy minden körülmények között védeni kell a társadat leginkább hallgatással. Megszegése esetén a büntetés halál.
Tommy Angelo a Mafia című játékban megszegte az omertát: kiszolgáltatta a rendőrségnek a társait. Húsz évet nyert, de végül megtalálták és végeztek vele.
7/8 anonim válasza:
OFF: jah az jó kis game, tetszett az a küldetés
8/8 A kérdező kommentje:
Amúgy egy Lamb of God szám címe :)
2011. jún. 21. 14:01
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!