Valaki írta itt, hogy egy magyar sincs a seals-ben. A Bin Ladent kiiktató osztag egyik katonája állítólag egy Toth nevű ember. Valszeg kint született, de magyar származású lehet.
Visszatérve a kérdéshez. Szerintem ha elolvastad a blogot meg megnéztél pár videot kiderül, hogy miért nem számít az a pár fekvő. Az valszeg egy elő felmérő, hogy kiszórják azokat akik nem is gondolták komolyan. Mindig van pár arc aki csak brahiból megy el a válogatásra. Aki elszánt az hónapokat vagy éveket!! készül rá. Szerintem bár nem vagyok szakértő, sokkal fontosabb egyfajta általános állóképesség. Magyarul addig menj mint egy durracell nyuszi amíg azt nem mondják elég. Na erre csak kevesen képesek.
2011. szept. 26. 20:42
14/15 anonim válasza:
12 évesen én is meg tudtam csinálni ezeket a dolgokat. Nem jelent semmit. 30 évesen már jóval nagyobb súlyt kell majd kinyomnod fekvőtámasznál, szóval majd akkor próbáld meg még egyszer megcsinálni a szintidőt. Egyébként mások is mondták: amerikai állampolgárság kell! méghozzá nem szerzett, hanem oda kell születni! A más állampolgárság kizáró ok, már a biztonsági ellenőrzésnél elbuknál. Ha keménynek érzed magad jelentkezz a KMZ-be.
2013. máj. 8. 22:03
15/15 anonim válasza:
Figyelj, szerintem ha komolyan gondolod, akkor nem itt kérdezősködsz, hanem utána jársz a dolgoknak. Amúgy ez hülyeség hogy kint kell születned, elég ha meg van az állampolgárság, amit meg meglehet szerezni 1év allat ha szolgálsz annyit az army-ban (vagy navy-ban, tökmind1). A sereghez meg elég zöldkártya is, de azt sajnos nem könnyű szerezni. Egyébként tényleg kib@szott nehéz bekerülni, de nem lehetetlen. Ne add fel az álmaidat, járj utána a dolgoknak és hajrá!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!