A bombákban melyik drótot kell elvágni ahhoz, hogy hatástalanítsuk?
Figyelt kérdés
Vagy az egész csak egy filmes fogás vagy esetleg van valóságalapja?2011. jún. 13. 16:51
11/21 anonim válasza:
Igen, az almalével egy atombombát is tudsz hatástalanítani! A Chuckban volt!
12/21 anonim válasza:
Ezt sose értettem. Nem egyszerűbb, ha elvágod az összes drótot? Akkor garantáltan nem fog működni. Mi bajod lesz belőle? Vagy kalapáccsal összetöröd az elektronikát.
13/21 anonim válasza:
Mindig a sötétebbet. Tehát ha piros és kék drót van, akkor mindig a kéket. Ez alól csak akkor van kivétel, ha a bomba összeszerelője fordítva tette fel a drótokat...
14/21 anonim válasza:
: ma 19:05
Ja oszt ha rossz drótot vágsz el akkor már csak azt veszed észre hogy a fehér fény felé mégy mert nem mindegy melyik dróttal kezded.Ütögetni kalapáccsal vagy bármilyen eszközzel szerszámmal az elektronikáját.Én nem tenném de egyszer próbáld ki :D
15/21 Mr.Super TNT válasza:
Nézd meg a Halálos fegyvert ott sok jó tippet kapsz. XD
16/21 anonim válasza:
És ha nincs is drót?
(Vagy az almalé akkor is beválik?)
17/21 anonim válasza:
"Ja oszt ha rossz drótot vágsz el akkor már csak azt veszed észre hogy a fehér fény felé mégy mert nem mindegy melyik dróttal kezded.Ütögetni kalapáccsal vagy bármilyen eszközzel szerszámmal az elektronikáját.Én nem tenném de egyszer próbáld ki :D"
Szerintem ez baromság. Nem építenek bele semmit, ami felrobbantaná, ha rossz drótot vágsz el. Csak filmes fogás. Elvágod az összeset, aztán annyi.
20/21 dq válasza:
Rakd a sisakod a bombára, és feküdj rá. Esetleg dobd/vidd minél messzebb a bombát. Áramkört ne vágj el, ha van még időd, semmiképp, ha elvágod, akkor előtte használd ki az időt, minimalizáld az esetleges kárt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!