Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Lehet használni amerikai...

Lehet használni amerikai málhazsákot Magyar Honvédségnél?

Figyelt kérdés

Egy ismerősöm mesélte aki már átesett a kiképzésen, hogy mivel NATO tagok vagyunk, ezért használhatjuk a többi tagállam által rendszeresített felszerelést. Konkrétan azt említette hogy sokan vesznek és használnak német málhazsákot, mert az sokkal kényelmesebb a magyarnál. Nekem szeptemberben indul a kiképzésem és most pont van egy kis pénzem amit hasznosan szeretnék elkölteni, és egy kétpántos amerikai málhazsákot néztem ki, nekem az kényelmesebbnek tűnik...akkor azt használhatom vagy sem?

Azért kérdezem meg itt mert gyerek nem részletezte különösebben és nem tartom kizártnak, hogy vannak apróbetűk meg ilyenek...

2011. jún. 10. 12:48
 1/3 anonim válasza:

En meg varnek a helyedben,mert ez az alakulattol is fugg...majd meglatod,hogy milyenek a parancsnokaid es hogyan viszonyulnak a sajat,ill. a rendszeresitettol eltero felszereleshez.Amugy en a helyedben bakancsot vennek,szerintem az a Haix,amit most adnak,valami birzalmas.

Viszont a zsak se rossz otlet.Jah, most kinnt vagyok kulszolgalaton es ezert nincs ekezetem...

2011. jún. 14. 08:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Semmi baj, örülök a válaszodnak, köszönöm szépen!
2011. jún. 15. 22:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha vicces akarnék lenni, azt írnám, hogy lehet, de nem szabad.

Viccen kívül, alakulat de inkább elöljáró függő.

2011. szept. 26. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!