Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Honvédségnél gond, ha egy...

Honvédségnél gond, ha egy Turulmadár van feltetoválva mondjuk a vállamra?

Figyelt kérdés
Felvételin számít ez?
2011. jún. 3. 14:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok katona és elég laikus vagyok ezekben a témákban, de egyszer olvastam egy nyomtatványt, ami olyan dolgokról írt, hogy az országra esküszöl fel, hogy azt a saját testi épséged árán is megvéded bármilyen veszélytől, minden körülményben. Ha az lenne a kifogásuk, hogy kimutatod a hazád iránt érzett mély szeretetet, akkor valószínűleg egy zsidóbérenc zsoldoshadseregünk van, ami elől inkább elmenekülnék!
2011. jún. 8. 19:41
 22/30 Pro Patria ***** válasza:
0%
A haza szeretete nem a zsidózásban és a turul-tetkókban nyilvánul meg... Majd ha felnősz, talán megérted.
2011. jún. 8. 19:58
 23/30 anonim ***** válasza:
Utolsó. Cinikus vagy.Attól még hogy ki is mutatja, nem azt jelenti hogy bármit is... Biztos nem csalja az országot vagyis nem is tudom mire gondolsz mert ez pont úgy jön le ahogy írtad, mintha szerinted ők kisgyerekek, akik játszák a nagy magyart.Holott az aki nem ilyen, nem is jelzi.Lehet hogy most én is hüjén írtam le és nem pont azt irtam amit akartam, szóval légyszi ezt ne cáfoljátok meg, de nem birtam szó nélkül hagyni mert szerintem amit gondolsz kicssit nagyon rosszul látod és ezt nem kellet volna leirnod (ahogy nekem se ezt) és hallgatni arany szóval légyszíves ne irj többet ilyeneket.Én sem fogok dde most muszáj volt h leoltottad itt őket.Am én az első válaszoló vagyok.Gondoltam hogy a jelkép miatt.De ezért szerintem tényleg nem fognak.Ott van a címerükben.Meg nem csak ezért.Jól leirták hogy ha nem önuralmas vagy ilyesmi akkor nem gond.
2011. jún. 8. 21:13
 24/30 anonim ***** válasza:
60%
ja és a turulmadár NEM CSAK a pusztitást, a rasszizmust, vagy bármi ilyen haza szeretetet jelenti.egy egyszerű haza szeretet és kész és ennyi.....
2011. jún. 8. 21:15
 25/30 Pro Patria ***** válasza:
0%
Te vagy a szittyavérmagyar, holott még írni se tudsz magyarul, érthetően, helyesen?...
2011. jún. 8. 21:21
 26/30 anonim ***** válasza:
84%

Ne kezdjétek már megint ezt a helyesírósdit, kérlek!

Egyetértek vele, és valóban elszomorító, hogy azok, akik a legkivállóbbnak és a legmagyarabbnak tartják magukat még rendesen fogalmazni és helyesen írni se tudnak magyarul, de egyrészt ennek felemlegetésével csak olajat öntesz a tűzre, másrészt pedig már én is marhára unom, hogy az ilyen kirohanásokra az első válasz mindig az, hogy "hülye turbómagyar, még helyesen se tudsz írni?"

Nagyon szépen kérem, ne süllyedjünk le azoknak a szintjére, akiket ennyire megvetünk!

2011. jún. 8. 21:32
 27/30 Pro Patria ***** válasza:
14%
"én is marhára unom" - én is, hogy még mindig ez az alaptézis minden esetben
2011. jún. 8. 21:59
 28/30 anonim ***** válasza:

Nem a helyesírásra kellene figyelni hanem a tartalomra.Ezek szerint te meg olvasni nem tudsz.Én nem vagyok szittyavérmagyar meg turbó magyar, csak egy egyszerű magyar ember, nincs tetkóm, nem tüntetek sehol, nem vagyok kigyurt állat.Viszont szerintem attól senkinek nem lesz baja hogy rasszista gondolataim vannak, ha nem nyilvánitom ki...nem véletlenül vannak...és nem is csak előitéletekre alapozok hanem tapasztalatokra...van mire...

Szóval légyszives fejezzük be egymás oltását, ,,és ne nagy magyarozz szlovákozz...én is csk azt bántom ki engem tipor...majd le fagy az arcodról a vigyor..."

Az ilyenekre aki leoltsa a társait pl egy nyamvadt tetkóra vagy szövegre az a gondolatom támad hogy félnek valamitől...

mostantól én befejeztem, bármit irhattok erre, nem azért van ez a kérdés hogy veszekedjünk rajta.

13/f

2011. jún. 10. 21:55
 29/30 anonim ***** válasza:
ja a 13/f a NEM CSAK-os vagyok
2011. jún. 10. 21:57
 30/30 Pro Patria ***** válasza:
0%

"Nem a helyesírásra kellene figyelni hanem a tartalomra." - Ha valaki annyira igénytelen önmagával, és a nyelvével, a kultúrájával szemben, akkor nem vehető komolyan. Tudod, a magyar kultúra védelmének egyik alappillére a helyes nyelvhasználat.

"Ezek szerint te meg olvasni nem tudsz." - Sokkal inkább az adóval van baj, mint a vevővel.

"csak egy egyszerű magyar ember" - addig még sokat kell nőnöd.

"nincs tetkóm, nem tüntetek sehol, nem vagyok kigyurt állat." - Még jó, 13 évesen...

"Viszont szerintem attól senkinek nem lesz baja hogy rasszista gondolataim vannak, ha nem nyilvánitom ki" -

'A tömeg láttára Jézus fölment a hegyre.

Ott leült, tanítványai pedig köréje gyűltek. Akkor szólásra nyitva ajkát így tanította őket: [...] Hallottátok a régieknek szóló parancsot: Ne ölj! Aki öl állítsák törvényszék elé.

Én pedig azt mondom nektek: Már azt is állítsák törvényszék elé, aki haragot tart. Aki felebarátját ostobának mondja, állítsák a Nagytanács elé.' Szóval de. Baj, ha gondolatban rasszista vagy. Mert a gondolat szül tetteket, a tett pedig bűnt.

"Az ilyenekre aki leoltsa a társait pl egy nyamvadt tetkóra vagy szövegre az a gondolatom támad hogy félnek valamitől..." - Nem, nem félünk, csak közöltem egy TÉNYT, egyáltalán nem szidalmazva. Hogy te erre kikeltél magadból, a te bajod. Én válaszoltam a kérdésre. Olvasd vissza, semmi bántó nem volt benne.

Ennyi.

2011. jún. 10. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!