Honvédségnél gond, ha egy Turulmadár van feltetoválva mondjuk a vállamra?
Én elég sok tetovált katonával találkozom, nem hiszem, hogy gond lenne.
Kizáró ok a tűzoltóknál. A katonáknál szerintem nem. Csak "önkényuralmi" nem lehet.
Mivel a rendőrnek is lehet ékszere és tetkója de szolgálat közben letakarni ill ki kell venni őket így nem hinném.
De jobb ha könyökig érő pólóban v ingben mész hogy véletlenül se látszon lehet nem díjaznák. A turbómagyart ;)
Nem hiszem, hogy a kedves kérdező maga miatt a tetkó miatt kérdezte volna. Sokkal inkább amiatt, amit ábrázol.
Amúgy nem tartom valószínűnek, hogy probléma lenne. Ha nem önkényuralmi jelképet tetováltatsz magadra, vagy mondjuk egy fehér embert, ahogy akaszt egy cigányt, vagy ilyeneket, szerintem nem igazán fogja érdekelni őket.
Rendőröket még inkább érdekelhetné, mert ott ugye az elfogultságot jelenthetne bizonyos csoportokkal szemben (bár a turul ide sem illik nagyon), de a Honvédségnél még ez sem hiszem, hogy szempont lenne.
Meg kell próbálni
Bizony, hogy gond. Ismertem valakit, akit egy nagymagyarországos autómatrica miatt küldtek el. Politikailag és ideológiailag semlegesnek kell lenni, ezt nagyon megszűrik. Fokozottan figyelnek rá.
Sima tetkó nem lenne gond, de emögött tartalom van.
A nacionalizmus az, amit kifejez.
A pólóval való trükközés meg azért nem válik be, mert úgyis levetkőztetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!