34 éves nőként, informatikus-könyvtáros főiskolai diplomával mennyi esélyem, illetve milyen lehetőségem van arra, hogy katonának álljak?
"informatikus-könyvtáros"-ként katonának?
És mit csinálsz majd Afganisztánban? Ráolvasol a Talibán fejére? :)
Miért pont katonának?
Vagy, ha katona leszel is, akkor biztos nem lesz összefüggésben a könyvtár diplomáddal.
Ettől függetlenül próbáld meg a katonaságot, de szerintem ez a diploma nem lesz mérvadó a katonai pályádon.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat.
"Miért épp katonának?"- ismerősök felvetésére gondolkodtam el ezen a lehetőségen, ami azt hiszem meg is marad a "gondolat" szintjén, mert a válaszaitokból is az jön le, hogy erről már lekéstem, illetve a diplomám sem passzol ehhez a hivatáshoz. Bár én valamifajta irodai munka reményében céloznám meg a honvédség keretein belül felmerülő lehetőségeket. Talán valami közalkalmazotti állást.
Az afganisztánostalibános hozzászólás kissé irónikus, cinikus felvetéséhez csak egy kérdés: Minden a MH-nál dolgozó KATONA Afganisztánban szolgál? Mindenki tudja, hogy nem. Erről ennyit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!