Szerintetek kik az igazi "hősök"?
A 2. Magyar Hadsereg doni katonái,akik a keleti határt védték,a szovjet ostromgyűrű ellen,Budapest felszabadulásáért küzdő,Várból-kitörő katonák,
vagy a "közünkhöz sem lévő" Afganisztánban pénzért,a "Nagy Testvér" kedvéért lövöldöző "katonák"?
A várból kitörő magyar és német katonák talán a történelem eddigi legnagyobb hősei.
Afganisztánban csicskák vagyunk.
Igazi hősök?
Tudod azok az igazi hősök, akik olyat tesznek, amit más nem nagyon merne, kockáztatni az életüket, más ember életéért! Ilyen hősök, a végvári katonák akiket előttem említettek, ilyen hősök, a tűzoltók, akik olyan helyekre rohannak be ahonnan más ki rohan, a rendőrök, akik tényleg felelőséggel látják el munkájukat(kevés az ilyen), a katonák, akik külföldön szolgálnak, és kockáztatják az életüket, másokért! És nem kell őket elítélni, én is szolgáltam kinnt, és egyáltalán nem vágok fel rá, egyáltalán nem azért tettem, hogy én megmutassam milyen nagy rambó is vagyok.
(lehet offolni, de attól nem leszel különb, ugyanolyan leszel mint a többi számítógépharcos!!!)
előző kommentelő vagyok: Fankát idézve "Mit szólnának ehhez a '48-as huszárok?
Elhiheted, hogy markukba röhögnek a kufárok.
Mit szólnának ehhez a Don-kanyari hősök?
Ne félj, ők megtalálnák kik a felelősök.
Mit szólnának ehhez az '56-os srácok,
Hogy a kivégzésre, bizony hullacsendben vártok?!
FankaDeli Ferit akármennyire utálod,
sajnos ez az igazság, minket megloptak a szlovákok,
megloptak a románok, osztrákok és a szerbek
Magyarország testéből kitéptek néhány szervet."
Hiro Nakamura, Repulo Ember, Nathan Petrelli, Sylar...ők mind hősök.
Komolyra fordítva a szót, , hősök például akik tűzben lévő embereket mentenek meg, vagy akik egy súlyos katasztrófa után segítenek a túlélők keresésében, akik az életüket áldozzák, csak azért hogy segítsenek másokon.
Hősök, aztán még azok az egyszerű emberek, akik dolgoznak látástól vakulásig, életfogytiglan, hogy a gyereküknek jobb életet teremtsenek.
Sok féle hős van.
De olyan hős nincs, aki fegyverrel a kezében embereket gyilkol. A háborúban semmi hősies nincs. Persze, a sok nethuszár az mind jobban tudja, mert van valami fura rózsaszín elképzelésetek a háborúról, pedig a harc az nem olyan mint a CoD-ban...
A háború rohadt dolog, és csak áldozatok vannak, ott hősök nincsenek, nem voltak, és nem lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!