Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Hallottátok, hogy vissza...

Hallottátok, hogy vissza állíthatják a hadkötelezettséget?

Figyelt kérdés
Miért? Úgy gondolják szükség lehet rá? Ez nem hangzik túl jól...
2011. máj. 18. 10:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
37%
Ami le volt írva a cikkben az eddig is így volt nem?Hogy nem volt sorozás de háború esetén behívtak volna minden 18-40 éves közötti férfit.Ebben nincs újdonság.De azaz adatos rész szerintem jó ötlet.Sok természetes dologról most tudom meg,hogy nincs is,pedig annyira kézenfekvő lenne.
2011. máj. 18. 16:52
 22/25 anonim ***** válasza:
76%

,,A NATO egy fos, bárki lepofozza."

Aha, persze...ezt hol álmodtad hülye gyerek?

2011. máj. 18. 20:11
 23/25 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy már említették, ez a jelenlegi alkotmányban is benne volt gyakorlatilag. Egyébként gyakorlatilag az összes fejlettebb országban behívhatnak mindenkit, ha szükség van rá.
2011. máj. 18. 21:28
 24/25 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem jól hangzik.

Ismét lenne egy olyan hely ahol a fiúkból férfiakat nevelnek.Néz meg egy 20-25 éves "férfit"

Úgy öltözködik mint egy csaj és a fizikai terhelhetőségük egyenlő a 0-val.Ott tanulnának fegyelmet stb...

Ismét lenne kereslet a mérőszalagokra :D

2011. máj. 18. 21:44
 25/25 anonim ***** válasza:
12%

Hühü vissza vesszük a földjeinket???

Zsíííííír :-))

Végre elkenjük ezeknek a totóknak meg a szőröstalpú hobit románoknak a szájukat.Az biztos,hogy az én fegyverem által fog megdögleni Jan Slota. :D

2011. máj. 18. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!