A Magyar Gárdának vagy a Nemzeti Őrseregnek mi a telefon
száma?
Figyelt kérdés
Azért kérdem,mert már nagyon nagy szükségem lenne rájuk.
Ott ahol lakom a bevándorló románok-cigányok okoztak egy autó balesettett és nem engedték,hogy a nőt akit elütöttek,hogy kiszedjék a kocsi alól és bele halt a sérüléseibe.A Tv ki se jött és a rendőrség is csak 30-40 perc elteltével jött ki.Én nem voltam ott csak mesélték az itteniek.Mellettünk is van egy karavánjuk és teljesen tönkre teszik a környezetünk életét.Folyton kocsikat bontanak,hangosan hallgatják a siratós zenéjüket kocsikerekeket égetnek stb...
Hát mivel a rendőrség és a polgármester sem képes semmit tenni így már csak a Gárdában vagy a Nemzeti Őrseregben bízunk.Kerestem a telefonszámlyukat a neten,de nem találni sehol.Nem tudja valaki,hogy hogyan tudnám fölvenni velük a kapcsolatot?
SÜRGŐS!!!!!!!!
2011. máj. 3. 14:39
1/7 anonim válasza:
Ha kimennének a rendőrség őket vinné el 3 évre börtönbe nem a bűnöző cigányt a f@szfej orbán meg a politikusok uj IGAZSÁGTALAN törvénye miatt :( :,(
2011. máj. 3. 16:14
2/7 A kérdező kommentje:
Persze ezt tudom,de ha kijön a Gárda vagy a N.Őrserege akkor kijönne a sajtó is.Ha kijönne a sajtó akkor fölkerül a netre.Ha fölkerül a netre az egész világ tudja,hogy milyen mocskos emberek élnek Magyarországon.Aztán már lehet is kirobbantani a forradalmat.Kisazbaditjuk budaházyt és leigázzuk a földet.Aztán a következö Naprendszert is.
2011. máj. 3. 16:23
3/7 A kérdező kommentje:
Kiszabadítjuk
2011. máj. 3. 16:24
4/7 anonim válasza:
A magyar gárda honlapján a kapcsolat pont alatt sajna nincs semmi, de a nemzeti őrsereg honlapján a kapcsolat menü alatt tudsz üzenetet küldeni. Telefonszám nincs megadva 1ik oldalon se.
2011. máj. 3. 16:43
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi.
2011. máj. 3. 16:49
6/7 doboszoli válasza:
Talán Orbán és Pintér "urakhoz" kellene fordulnod, ők most a cigók jogvédői, patrónusai, bizonyára tudják a megoldást.
2011. máj. 3. 17:35
7/7 anonim válasza:
Írj Bodrog Lászlónak levelet, ő a nemzeti őrsereg vezetője. Szám sehol sincs!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!