Akkor most Európában atombomba fog robbanni, az a alkaida szerint és wikileaks híre szerint is, hogy ha megölik osaba bin laden-t?
Értem köszi utolsó, érdekes amit mondtál..
Szerintem is simán ellehet hozni egy atombombát ide Euróbába, ha drogok tonnáit tudják behozni, lopott autók ezreit, vagy mondjuk ember csempészettel 1000-ket ... Egy atom bombát mért ne lehetne?
Ha elrejtik, ki találná meg? Mekkora lenne rá az esély?
Gondoljunk csak bele, ha a határba elásnák egy hullát 10 és múlva se találnák meg.... Szóval azért Európa nem kis ország...
Nem lenne jó ha felrobbanna ez tény...
De legalább ha megtörténne, akkor mindenki hinne a wikileaks oldalnak.. :D
"remélem nem ide magyaroszágba rejtették el azt a bombát"
Szerintem ez teljesen lényegtelen, mert ha németeknél vagy franciáknál robban az a bizonyos bomba (ami valószínűleg kacsa) akkor is nagy valószínűséggel te is kapsz belőle és nem fogod megköszönni. :)
Nem kell atombombátol félni. Akkor miért egy lepukkant putriban tartották Ladent, ha akkora költségvetésük van hogy ki tudjanak fejleszteni atomot :D Már régenen robbantottak volna, hiszen már egy ideje tart a Jihad vagy mi az :D Egyébként nagyon csórók, nincsen nekik semmijük.
Semmit nem tudtok az atombombáról. Azt nem egyik naprólk a másikra építik vagy készítik, mint a tnt-t hogy x gramm urán y gramm grafit. Hanem sokat kell tesztelni és kísérletezni, ami iszonyat pénz és sok urán, amit még dúsítani is kell és az nem kis összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!