Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Katonai túlélő tábort szervez...

Katonai túlélő tábort szervez a HM a magyargyűlölő cigányoknak - vélemény?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 29. 15:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Milyen igazad van,ez eszembe sem jutott.Pl.a Kalahári????
2011. ápr. 29. 16:22
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is szívesen szerveznék nekik táborokat, csak... másféléket.
2011. ápr. 29. 16:26
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

16:06-tal egyetértek :D Bár én az Antarktiszra raknám ki őket, a Vosztok közelében, aztán éljenek túl ahogy tudnak :D

Fél éven belül importálni kellene a jeget szerintem...

2011. ápr. 29. 16:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan hova van még lejjebb? Ez már egyszerűen nevetséges!!
2011. ápr. 29. 17:15
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Kéne szervezni egy túrát egy táborba. Ahol koncentrálnak. Tudjátok, amolyan koncentrációs tábor :D
2011. ápr. 29. 18:19
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Én pedig szervezek majd egy Waffen SS kiképző tábort a Magyar hátrányos gyerekeknek akiket minden nap terrorizálnak a cigányok.Szerintem az én tanítványaim fognak győzni.A cigányok majd elpoénkodják az egész tábort és Rambosat játszanak míg az én tanítványaim megtanulnak egy golyóstollból egy Király-Tigrist építeni :D
2011. ápr. 29. 23:37
 17/20 anonim ***** válasza:
50%
Másodszor írom le,mert jelzés érkezett és lekapcsolt. Lehet, hogy intő jel ! Tehát ne bántsuk a gyerekeket, mivel ők bele születnek ebbe a nagyon ocsmány és megosztó rendszerbe. Jó lenne, ha fény derülne arra, hogy kinek áll érdekében és kik támogatják közvetlenül pl a gyöngyöspatai esetet. Ennyi embert etetni, itatni, öltöztetni ,pihentetni és családját is támogatni hiszen jövedelem kiesésre is kell gondolni nem kevés pénz.Ennek eredményét nem szabadna hagyni titkosítani, mert ha ezt megteszik akkor globálisan is csúnya világ elé nézünk és akkor a világ valamire szervezkedik.Háború után 4 évvel születtem és tapasztaltam a múló szelét. Egyes csoportoknak mániája, hogy csak háborúval lehet mindent előröl kezdeni. Egyetlen ember volt a világon, akinek elve volt és azt hirdette, hogy minden háború "IGENI IS" elkerülhető ! /ő volt a keresztény világ antiKrisztusa'"
2011. ápr. 30. 08:08
 18/20 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Nem megmondtam,hogy én is indítok egyet??? :D

XD

2011. ápr. 30. 11:34
 19/20 anonim ***** válasza:
87%

Sajnos igaz...itt a jelentkezési lap:

[link]

De ha csak cigányok jelentkezhetnek akkor ez is diszkrimináció.Ha most mi felháborodnánk mint ahogy a cigók csinálják mindig,mi lennénk a hülyék.A cigányokkal kivételeznek.Nem tom meddig süllyed ez az ország,de vicces már ami itt történik.Azokat a politikusokat akik azt mondják,hogy nincs cigánybűnözés,meg a cigányokat védik,azokat kiküldeném egy hétre egy cigány lakta faluba hogy nézzenek körül és mondják hogy minden rendben van.Szerintem 1 estét nem bírnának ki ott.Meg volt olyan hogy a segélyt eljátszotta a cigány vajda.És akkor úgy tesznek az emberek mintha vakok lennének.Ez egyszerűen nem logikus hogy ennyire hülye hogy lehet valaki.

2011. ápr. 30. 12:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Meg is érdemli ezt a Magyar nép.

Ha csak ülünk és siránkozunk akkor nem fog semmi változni.

Kíváncsi vagyok,hogy lesznek e olyanok akik kimennek és tüntetnek majd nyáron miután kilakoltatják Budapest 45%-át.

Majd megvárjuk azt ami 56 előtt volt.Ha valaki énekelte a Magyar himnuszt az Angol 3-6 Magyar meccsen akkor azt elvitte az ÁVH,mert provokáció szovjet barátaink ellen.

Majd most is ez lesz.Ha valaki énekli a Magyar himnuszt az provokáció lesz a cigányokkal szembe és a rendőrség lecsuk.

2011. ápr. 30. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!