Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Maléter Pál miért nemzeti hős?

Pro Patria kérdése:

Maléter Pál miért nemzeti hős?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom, október 28-ig tartotta a Kilián laktanyát a magyar felkelők ellen.
2011. ápr. 23. 00:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Én meg az utánad hozzászólóval! ;)
2011. máj. 8. 20:58
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Pongrátz Gergely, a Corvinisták vezére nyilatkozta egy dokufilmben,hogy több halottjuk volt a Kiliánból jövő támadások miatt,mint az oroszoktól! Köpönyegforgató patkány volt Maléter is, Nagy Imre is,akit méltó utóda is tegezőben faggatta,hogy"mit tenne" a helyében... Maléterék rosszul ismerték a munkaadójukat is,ha azt hitték,hogy ezt a történetet megúszhatják élve és ők nem csupán addig jók marionettnek,míg azok érdeke úgy diktálja.

Ma pedig? Ahhoz szolgálnak eszközül,hogy '56-ról tovább lehessen ködösíteni,hazudni,mint elcsalt történelmünk egyéb szakaszairól!

2011. máj. 14. 20:31
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Előző....korr. : tegezőben faggatott
2011. máj. 14. 20:34
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként...láss egy "pozitívabb" választ is! Eszerint: Maléter valóban nemzeti hős...csak nem a magyar nemzeté!
2011. máj. 19. 17:38
 25/26 A kérdező kommentje:
Szóval akkor más se gondolja annak. Jó, csak mert Vona hivatkozott egyszer rá, mint nagymagyar, és nem értettem, de ezek szerint (megint) nem én vagyok a hülye..
2011. máj. 19. 18:04
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Hogy Vona kire és hogyan hivatkozik, az irreleváns. Tisztelet Maléter Pálnak, a magyar nemzet hősének
2011. máj. 19. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!