Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ezek a kis puhány, tizenéves...

Pro Patria kérdése:

Ezek a kis puhány, tizenéves vízisiklók a jövő honvédei? Legtöbbjüknek a szakálla se serken.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. ápr. 17. 23:12
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Ezek nem katonák, vagy kadétok.
2011. ápr. 23. 21:52
 42/45 anonim ***** válasza:
[link] tessék te barom!
2011. ápr. 23. 21:58
 43/45 anonim ***** válasza:

A legutóbb fennálló gond ha jól értettem a következő volt:

Ha nem Zrínyisek, akkor gyerekek, és gyerekek kezébe nem szabad fegyvert adni, ha pedig mégis megteszik, az a Honvédség rossz színvonalát jelzi.

Én olyan képeket linkeltem, melyek olyan országokban készültek, amelyek meglehetősen nagy hangsúlyt fektetnek a harcképesség fenntartására, gyakran vetik be a fegyveres erejüket, ezért erős hadseregük van (nem biztos, hogy az afgán ellenállók és törzsi fegyveres alakulatok hadseregnek nevezhetők, de azért viszonylag ütőképesek). A képeken az látható, hogy még jóval fiatalabb gyerekeket is már tanítanak a fegyverhasználatra.

Ebből pedig az következik, hogy minél fontosabb egy országnak a fegyveres ereje, annál korábban kezdi el a polgárait képezni, ezáltal a fiatal korban kezdődő fegyveres oktatás inkább növeli a Honvédség színvonalát.

2011. ápr. 23. 22:41
 44/45 A kérdező kommentje:

A képek, amiket te mutattál, nem katonai képzések, hanem csak egy-egy civil lövészet. Kétlem, hogy annak az amerikai kisfiúnak ez lenne a heti programja.

Afganisztánban meg ezzel járnak bevásárolni, nem csoda, hogy előbb tanulják meg használni a fegyvert, mint biciklizni.

2011. ápr. 23. 22:58
 45/45 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 25. 00:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!