Ezek a kis puhány, tizenéves vízisiklók a jövő honvédei? Legtöbbjüknek a szakálla se serken.
Nem vagyok kigyúrt állat, de ezek még a fegyvert sem bírnák el.
Másrészt a katonai szakközépiskolákat - én úgy tudom - évekkel ezelőtt bezárták. Vagyis ezek nem lehetnek szakközepesek.
Kérdező. Te igencsak sötét, ostoba és buta ember vagy.
Nem attól ember valaki, hogy serken a szakálla( ami egyébként életkortól függ, de te ezt bizonyára nem tudod, hiszen gondolom a nyolc általánost sem végezted el)
és nem is attól ,hogy nagydarabra gyúrja magát.
Mellesleg te hogy nézték ki tizenévesen?
Ugyanis elárulok valamit, a tizenévesek kamaszok. Akkor , még nem serken a szakáll, és a legtöbb kamasz nem kigyúrt, mert épp ekkor nyúlt meg, tehát logikus, hogy se nem szőrős, se nem nagy darab nem lehet.
De ezt mondom, ált. iskola 8 osztályában tanítják, de te ezt kihagytad, vagy hatszor jártad az ötödiket, és már akkor is 19 voltál, ez lehet a bajod.
Én meg olyat is ismertem , akinek 14 évesen szakálla volt...genetika. Van aki korábban el kezd szőrösödni, van aki később.
Van akinek egész idősen is csak alig nől az arcszőrzete.
Miért ne bírnák el a fegyvert?
Már most akkorák, mint egy átlag vietnámi, és utóbbiaknak is sikerült jó pár évig AK -val rohangászni és amerikai katonákra lövöldözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!