Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ezek a kis puhány, tizenéves...

Pro Patria kérdése:

Ezek a kis puhány, tizenéves vízisiklók a jövő honvédei? Legtöbbjüknek a szakálla se serken.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. ápr. 17. 23:12
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Drága Testvérem ezt a kérdést bebuktad! Tudod van az a mondás, hogy inkább kevés oroszlán, mint sok nyúl! Gondolom te sem 120 kilós izomkötegként születtél, mint senki más rajtad kívül. Azt pedig csak megjegyezném, hogy lehetsz te izomagyú állat, akinek serken a szakálla, ha nem tudod használni! 3x körbe pisilnek, míg mondjuk megfordulsz:) Lehet nem is olyan jó kigyúrt álattnak lenni? No meg miért itt fikázod őket?
2011. ápr. 18. 11:31
 12/45 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kigyúrt állat, de ezek még a fegyvert sem bírnák el.

Másrészt a katonai szakközépiskolákat - én úgy tudom - évekkel ezelőtt bezárták. Vagyis ezek nem lehetnek szakközepesek.

2011. ápr. 18. 17:58
 13/45 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a konkrét iskolákat bezárták, de még mindig indulnak honvédelmi osztályok bizonyos szakközépiskolákban. Pl: [link]
2011. ápr. 18. 18:11
 14/45 anonim válasza:
100%
"Normális" gimnáziumi/szakközepes osztály lehet a képen, de választható tantárgyként felvették a "Katonai alapismeretek" tantárgyat. Egyébként jól tették. Én lekéstem róla...
2011. ápr. 18. 19:00
 15/45 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Te igencsak sötét, ostoba és buta ember vagy.

Nem attól ember valaki, hogy serken a szakálla( ami egyébként életkortól függ, de te ezt bizonyára nem tudod, hiszen gondolom a nyolc általánost sem végezted el)

és nem is attól ,hogy nagydarabra gyúrja magát.

Mellesleg te hogy nézték ki tizenévesen?

Ugyanis elárulok valamit, a tizenévesek kamaszok. Akkor , még nem serken a szakáll, és a legtöbb kamasz nem kigyúrt, mert épp ekkor nyúlt meg, tehát logikus, hogy se nem szőrős, se nem nagy darab nem lehet.

De ezt mondom, ált. iskola 8 osztályában tanítják, de te ezt kihagytad, vagy hatszor jártad az ötödiket, és már akkor is 19 voltál, ez lehet a bajod.

2011. ápr. 19. 18:14
 16/45 anonim ***** válasza:
utolsó, sok mindenben igazad van de, én 16 leszek agustuszban és már van szakállam, sőt már borotvárkoztam is. És még sok ilyet ismerek, szóval nem mindenkinél van ez így, de ellen példának ott van például sp aki ha jól tom 21 de még sincs szakálla, szóval ez nem korfüggő.
2011. ápr. 20. 17:16
 17/45 anonim ***** válasza:

Én meg olyat is ismertem , akinek 14 évesen szakálla volt...genetika. Van aki korábban el kezd szőrösödni, van aki később.

Van akinek egész idősen is csak alig nől az arcszőrzete.

2011. ápr. 20. 20:25
 18/45 anonim ***** válasza:
Kérdező,te most komolyan azt hitted hog ez már a ZMNE-n volt fotózva?Ne röhögtesd ki magad..
2011. ápr. 21. 19:31
 19/45 A kérdező kommentje:
Nem, de hogy a kinizsin, azt simán. A mai 18 évesek bizony így néznek ki.
2011. ápr. 21. 20:05
 20/45 anonim ***** válasza:

Miért ne bírnák el a fegyvert?

Már most akkorák, mint egy átlag vietnámi, és utóbbiaknak is sikerült jó pár évig AK -val rohangászni és amerikai katonákra lövöldözni.

2011. ápr. 22. 00:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!