Wwweee kérdése:
Hogy lehet valaki olyan katonai beosztású, hogy nem kell neki feltétlenül "lövöldöznie", hanem az egység koordinálásban vesz részt?
Figyelt kérdés
Hol lehet otthon ilyet tanulni? Hogy kezdi egy ilyen ember?2011. ápr. 5. 15:36
1/4 anonim válasza:
Gondolom a Nemzetvédelmin kéne szétnézned. De nem hiszem, hogy úgy kerülnél vezető pozícióba, hogy előtte nem voltál terepen.
2/4 anonim válasza:
Én meg pont terepre akarnák menni. Amúgy Zrínyi Nemzetvédelmi Egyetem vagy hasonló a neve, ha meglesz az érettségim jól, akkor oda szeretnék jelentkezni.
3/4 anonim válasza:
Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem.
Ide fogok én is jelentkezni.
3 szak van ami államilag támogatott, ezeken 400 pont körül (+/- 10) van a felvételi határ, a többi költségtérítésesen 360 (+/- 10) pont.
4/4 anonim válasza:
Lövöldözni csak a harcoló alakulatoknak kell, akiket közvetlenül bevetek. Ennek ellenére egy modern hadseregben az alapokat mindenkinek megtanítják, ugyanazt mit egy lövészkatonának. Az egységeket irányító parancsnok, hadműveleti tiszt, törzstiszt nem vesz részt semmiféle harcban egy térképasztal felett töpreng :)
Ahhoz viszont nagyon sokat kell tanulni, főiskolák, egyetemek, és akadémiák sikeres abszolválása után lehet oda eljutni, olyan 40 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!